Si no pots veure correctament aquest e-mail, fes click aquí.
Traducir al español | Translate to english | Traduire en français
Newsletter GENER 2019
CENTRE DE NEGOCIS
 
Vine a conèixer els nostres espais de treball corporatius per a grups de 8 a 50 persones
 
 
Cada cop més els espais de treball juguen un paper important en la captació i retenció de talent a les empreses. A CINC Centre de Negocis ho sabem molt bé, ja que portem més de 20 anys oferint solucions flexibles a tot tipus de clients. Això ens ha convertit en experts en la creació d’espais de treball a mida per a empreses nacionals i internacionals de sectors diversos. Per això, a CINC també disposem d’espais corporatius equipats de 8 a 50 persones al 22@ de Barcelona i al centre Girona, dos ubicacions immillorables.
 
Llegir més (+)
 
LABORAL
 
ASSEGURANCES
 
FISCAL
 

10 novetats en matèria laboral del 2019 que has de conèixer

10 novetats en matèria laboral del 2019 que has de conèixer

El passat dia 1 de gener va entrar en vigor el Reial Decret-Llei 28/2018, de 28 de desembre, per la reva- lorització de les pensions públiques i altres mesures urgents en matèria de so- cial, laboral i d'ocupació, com l'increment i actua- lització de les bases màx- imes i mínimes, la regulació de treballadors autònoms o la inclusió de treballadors en pràctiques en el Sistema de Seguretat Social. A con- tinuació, detallem les no- vetats laborals més desta- cades per aquest 2019 incloses en aquest Decret-Llei.

 

Quant pagues de més al banc per l'assegurança de vida de la hipoteca?

Quant pagues de més al banc per l

Fins ara, en demanar una hipoteca el banc t’obligava a contractar una assegurança de vida determinada, la qual cosa condicionava la con- cessió del préstec hipo- tecari. En realitat, aquestes assegurances tenen unes tarifes superiors a les que sol oferir el mercat, per la qual cosa s'acaba pagant un preu més alt que con- tractant aquells oferts a través d'altres canals, com per exemple, els Corredors i Mediadors d'Assegurances. T'expliquem com pots es- talviar diners en la con- tractació de l'assegurança de la teva hipoteca.

 

Les implicacions del Brexit en l'àmbit fiscal i duaner

Les implicacions del Brexit en l

Des del proper 29 de març de 2019, Regne Unit deixarà de formar part de la Unió Europea, si no s'arriba a produir un acord de sortida transitori. Aquest fet implicarà que partir del 30 de març abandoni el mercat únic i la unió duanera. Amb la finalitat d'ajudar les empreses a fer front als desafiaments del Brexit, l'Agència Tributària (AEAT) ha enviat una carta on explica de forma detallada els efectes que tindrà a nivell duaner i fiscal. A continuació, resumim els aspectes clau de la carta.
 

 
Llegir més (+) Llegir més (+) Llegir més (+)
 
AGENDA
 
EMPRESA DEL MES
 
NOVETATS LEGALS
 

24/01/2019: Conferència: “Viatge cap al Sentit”

31/01/2019: Conferència sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) i la nova LOPDGDD

 

CREADIS

 

El model 720: Obligació de declarar els béns i drets situats a l’estranger [+]

Facebook      Twitter      Linkedin      Blog      Youtube      Google +
 
CENTRES DE
NEGOCIS

www.cinc.com
ASSESSORIA D'EMPRESES
www.cinc-assessoria.com
CORREDORIA D'ASSEGURANCES
www.cinc-assegurances.com
 
 

NOTA: Aquest missatge s’ha enviat des d’una adreça de correu electrònic no supervisada. Si vol contactar amb nosaltres ho pot fer a l'adreça comunicacion@cinc.com

Si vol modificar o eliminar la seva subscripció als mailings i newsletters de CINC, si us plau, faci click aquí.