Si no pots veure correctament aquest e-mail, fes click aquí.
Traducir al español | Translate to english | Traduire en français
Newsletter NOVEMBRE 2018
CENTRE DE NEGOCIS
 
Coworking corporatiu: l'entorn de treball més demandat per les empreses
 
 
Les tendències en el lloguer d’espais de treball van evolucionant, i actualment la flexibilitat, imatge, modernitat i ubicació dels espais són els requisits més demandats per les empreses a l’hora d'establir les seves oficines.  Partint d’aquestes necessitats, CINC ha creat el concepte de coworking corporatiu, basat en la preparació d’instal·lacions pensades especialment per a professionals inquiets que treballen en entorns de treball dinàmics i flexibles.
 
Llegir més (+)
 
LABORAL
 
ASSEGURANCES
 
PROTECCIÓ DADES
 

Falsos autònoms: tot el que has de saber sobre aquesta figura fraudulenta

Falsos autònoms: tot el que has de saber sobre aquesta figura fraudulenta

El terme fals autònom ha crescut de forma exponen- cial en els darrers anys, ja que moltes empreses han adoptat aquesta fórmula amb la finalitat de reduir costos laborals, ignorant les conseqüències legals que comporta aquesta pràctica. Així, malgrat l'auge d'a- questa figura, moltes em- preses encara desconeixen que aquesta circumstància és fraudulenta i pot com- portar importants sancions. En aquest article us oferim les claus per entendre per què aquesta figura és ilegal, quines són les seves característiques principals i a quines multes es poden enfrontar les empreses.

 

El teu pla de pensions és poc rendible? Traspassa'l ara i garanteix la millor jubilació

El teu pla de pensions és poc rendible? Traspassa

A CINC Corredoria d'As- segurances t'oferim una promoció única: guanya fins a un 4% del capital a- cumulat del teu pla de pensions en traspassar de manera total o parcial el teu fons consolidat actual a un altre pla gestionat per l'as- seguradora Generali. Si el teu pla de pensions actual t'està oferint poca rendi- bilitat, no pots deixar pas- sar aquesta oportunitat: re- cuperaràs rendibilitats per- dudes en exercicis ante- riors i podràs consolidar el guany actual i futur fins el moment de la jubilació. A continuació t'ampliem la in- formació i t'expliquem en què consisteix el procés de traspàs d'un pla de pen- sions. 

 

Novetats que preveu incloure la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD)

Novetats que preveu incloure la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD)

Properament s’aprovarà la nova Llei Orgànica de Pro- tecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD), que ja ha estat validada pel Congrés dels Diputats i es troba en trà- mit d’aprovació al Senat. A aquestes alçades, són mol- tes les preguntes que re- bem els operadors jurídics experts en aquesta matèria sobre l´abast de la nova normativa, i sobre quines implicacions tindrà per a les persones físiques i jurí- diques. De forma resumida, enumerem a continuació els principals aspectes que su- posaran una innovació o un desenvolupament legal en la futura LOPD.

 

 
Llegir més (+) Llegir més (+) Llegir més (+)
 
AGENDA
 
EMPRESA DEL MES
 
NOVETATS LEGALS
 

22/11/2018: Seminari: Aprèn com augmentar les vendes del teu negoci gràcies al growth hacking

11/12/2018: Conferència: Com escrius et descriu. Aprèn a millorar la teva escriptura professional

 

Restior

 

La base de cotització dels autònoms augmentarà 140 euros anuals l’any vinent [+]

Aquest novembre finalitza el termini per presentar el model 232, declaració d'operacions vinculades [+]

Facebook      Twitter      Linkedin      Blog      Youtube      Google +
 
CENTRES DE
NEGOCIS

www.cinc.com
ASSESSORIA D'EMPRESES
www.cinc-assessoria.com
CORREDORIA D'ASSEGURANCES
www.cinc-assegurances.com
 
 

NOTA: Aquest missatge s’ha enviat des d’una adreça de correu electrònic no supervisada. Si vol contactar amb nosaltres ho pot fer a l'adreça comunicacion@cinc.com

Si vol modificar o eliminar la seva subscripció als mailings i newsletters de CINC, si us plau, faci click aquí.