Newsletter JULIOL 2018
CENTRE DE NEGOCIS
 
Contracta ara el teu nou despatx i no paguis fins al setembre!
 
 
Des d'aquest mes de juliol, CINC Centre de Negocis t'ofereix l'oportunitat de contractar el teu despatx ara i no pagar fins al setembre. A més, també podràs beneficiar-te de tots els nostres serveis durant l'estiu.
 
Llegir més (+)
 
GESTIONS
 
CENTRE DE NEGOCIS
 
ASSESSORIA LABORAL
 

CINC Asessoria gestiona els tràmits del teu vehicle

CINC Asessoria gestiona els tràmits del teu vehicle

Vols estalviar temps en la gestió dels tràmits del teu cotxe? A CINC Assessoria ens encarreguem de tot tipus de tràmits relatius al teu vehicle, amb total se- guretat i sense cues, com ara: impressió del distintiu ambiental de la DGT, canvi de nom i de domicili, in- formes de vehicles (titular anterior, càrregues pen- dents, etc.), adreça Elec- trònica Vial (DEV), matri- culacions, baixes temporals per robatori, recursos de sancions, duplicats de la documentació per pèrdua o sostracció, carnet de con- duir comunitari, i altres.

 

Atenem la teva empresa mentre gaudeixes de les teves vacances!

Atenem la teva empresa mentre gaudeixes de les teves vacances!

Pensant en tu, CINC t’o- fereix aquest estiu un servei personalitzat perquè puguis deixar la teva em- presa atesa si tanca per vacances. En horari de 8 a 20h, podràs beneficiar-te dels nostres serveis d'aten- ció telefònica, secretariat, correu i missatgeria a qualsevol dels nostres Cen- tres de Negocis (Barcelona, Girona i Figueres) perquè puguis gaudir amb tran- quil·litat de les teves vacances mentre deixes la teva empresa en les millors mans. 
 

 

 

El nostre Departament Laboral amplia l'horari aquest estiu

El nostre Departament Laboral amplia l

Amb l'objectiu de millorar el nostre servei, CINC As- sessoria amplia l'horari del departament laboral a tota la setmana, amb la voluntat de donar resposta també durant els caps de setmana i dies festius a les empreses del sector turístic. Del dia 23 de juny al 15 de setembre, tots els caps de setmana i festius podreu dur a terme aquelles altes i baixes de treballadors que necessiteu, a més de rebre atenció per solucionar qual- sevol incidència que pugui sorgir.
 

 

 
Llegir més (+) Llegir més (+) Llegir més (+)
 
AGENDA
 
EMPRESA DEL MES
 
NOVETATS LEGALS
 

09/07/2018: Summer Startup School (fins el 27 de juliol)

 

Pislow

 

La reforma de l'impost de societats no afectarà les pimes [+]

Facebook      Twitter      Linkedin      Instagram      Youtube      Google +
 
CENTRES DE
NEGOCIS

www.cinc.com
ASSESSORIA D'EMPRESES
www.cinc-assessoria.com
CORREDORIA D'ASSEGURANCES
www.cinc-assegurances.com
 
 

NOTA: Aquest missatge s’ha enviat des d’una adreça de correu electrònic no supervisada. Si vol contactar amb nosaltres ho pot fer a l'adreça comunicacion@cinc.com

Si vol modificar o eliminar la seva subscripció als mailings i newsletters de CINC, si us plau, faci click aquí.