Si no pots veure correctament aquest e-mail, fes click aquí.
Traducir al español | Translate to english | Traduire en français
Newsletter MAIG 2018
EMPRENDRE
 
CINC t’acompanya al BizBarcelona 2018 per ajudar-te a posar rumb al teu negoci
 
 

CINC torna a participar un any més a la fira de l'emprenedor BizBarcelona, que tindrà lloc els propers 30 i 31 de maig al recinte Montjuïc Fira de Barcelona. Es tracta d'una cita imprescindible per a pimes i emprenedors que vulguin estar al dia en les últimes tendències i solucions per a emprendre, a través de l'assessorament empresarial,  més d'un centenar de conferències gratuïtes, networking i molt més.

 
Llegir més (+)
 
CENTRE DE NEGOCIS
 
CAMPANYA SOLIDÀRIA
 
PROTECCIÓ DE DADES
 

Terrassa 360CINC: un espai únic amb vistes a la ciutat de Girona

Terrassa 360CINC: un espai únic amb vistes a la ciutat de Girona

CINC Girona disposa d’un espai exclusiu a cel obert ideal per a empreses, en- titats i  col·lectius: la ter- rassa 360CINC. Es tracta d’un espai polivalent de 350 metres quadrats per a múltiples possibilitats d’ús (actes, presentacions, for- macions, etc.). Està situada a l’edifici CINC, al cor de la ciutat de Girona, i compta amb unes magnífiques vis- tes de la ciutat, sent un espai atractiu per realitzar esdeveniments únics. A més a més, la seva ver- satilitat permet adaptar el mobiliari i l’espai a qual- sevol tipus de necessitat.

 

 

Càrites converteix llibres en somriures gràcies als clients de CINC

Càrites converteix llibres en somriures gràcies als clients de CINC

El passat mes d'abril vam posar en marxa la cam- panya solidària "Un llibre per un somriure" a les nostres seus CINC Girona i CINC Figueres. Els nostres clients van aportar el seu gra de sorra portant llibres a les dues recepcions, que van ser posats a la venda el dia de Sant Jordi amb l'objectiu de recaptar diners per ajudar a persones en situació de pobresa i ex- clusió social. Fran Quirós i Pilar Gisbert, en represen- tació de Càritas Diocesana de Girona, i tot l'equip de CINC, us donem les gràcies per la vostra col·laboració!

 

S’acosta la finalització del termini per adaptar-se al RGPD

S’acosta la finalització del termini per adaptar-se al RGPD

A partir del pròxim 25 de maig de 2018 entra en vigor el  nou Reglament ge- neral de protecció de dades (RGPD), relatiu a la pro- tecció de les persones físiques pel que fa al trac- tament de dades perso- nals i a la lliure circulació d'aquestes dades, una nor- ma que serà d'aplicació obligatòria a partir d'aques- ta data i que imposa a les empreses nombrosos deu- res en relació a la pri- vacitat. És important esta- blir un mapa de ruta per complir amb el nou re- glament, ja que hi ha nombroses decisions jurí- diques rellevants a tenir en compte.

 
Llegir més (+) Llegir més (+) Llegir més (+)
 
AGENDA
 
EMPRESA DEL MES
 
NOVETATS LEGALS
 

15/05/2018: Coaching i PNL per a una comunicació constructiva en el món empresarial

30/05/2018: Conferència amb Xanos Rius: "El poder de la intel·ligència emocional en la venda"

 

LORENA CANALS

 

Quines empreses hauran de comptar amb un Delegat de Protecció de Dades (DPO)? [+]

Facebook      Twitter      Linkedin      Blog      Youtube      Google +
 
CENTRES DE
NEGOCIS

www.cinc.com
ASSESSORIA D'EMPRESES
www.cinc-assessoria.com
CORREDORIA D'ASSEGURANCES
www.cinc-assegurances.com
 
 

NOTA: Aquest missatge s’ha enviat des d’una adreça de correu electrònic no supervisada. Si vol contactar amb nosaltres ho pot fer a l'adreça comunicacion@cinc.com

Si vol modificar o eliminar la seva subscripció als mailings i newsletters de CINC, si us plau, faci click aquí.