L’assegurança de vida que s’adapta a tu: ara amb un 45% de descompte

A CINC Corredoria d’Assegurances apostem per aquelles assegurances de vida que no es limiten únicament a les famílies, ja que creiem fermament que cada individu es troba en alguna etapa amb circumstàncies i necessitats diferents. Vols saber quina de totes s'adapta millor a la teva situació personal?
 
Tant si ets solter/a, mare o pare amb fills o família nombrosa, no et preocupis: tenim per a tu una assegurança de vida dissenyada per atendre cada situació amb àmplies cobertures i serveis addicionals. A continuació, t'expliquem quins són:
 

Cobertures


  • Capital per defunció. En cas que faltis algun dia, els teus éssers estimats comptaran amb un capital que els permetrà cobrir aquelles necessitats econòmiques que puguin sorgir, com els estudis dels teus fills, la liquidació de préstecs o les despeses de sepeli.
  • Pagament de capital contractat. Davant un accident o malaltia que t'impedeixi treballar, aquesta assegurança de vida t'abonarà el capital assegurat, oferint-te la tranquil·litat i el suport econòmic necessari durant aquests moments difícils.
  • Bestreta de capital. Podràs cobrar anticipadament el capital assegurat amb total llibertat en cas de patir una malaltia terminal. A més, rebràs acompanyament durant tot aquest procés tan delicat.
  • Servei de testament en línia. T'oferim la possibilitat de deixar els teus assumptes ben organitzats mitjançant un servei gratuït de testaments en línia, assegurant-nos que els teus desitjos i els teus béns estiguin degudament protegits i distribuïts segons les teves instruccions.

Modalitats de primes


  • Prima periòdica: a cadascuna de les anualitats de la pòlissa es meritarà un import de prima en funció de l'edat de l'assegurat i el capital assegurat contractat.
  • Tarifa plana: a cadascuna de les anualitats de la pòlissa s'ha de reportar el mateix import de prima, fins que hi hagi una modificació del contracte que origini una prima nova.
  • Prima única: a l'inici de la pòlissa es reportarà una prima que cobrirà tota la durada de la pòlissa.
Consulta les condicions i aprofita aquesta promoció de fins a un 45% de descompte. A què esperes?
 
CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 1, 2023

Entrevista a NLS Group

Entrevistem en Guillermo Aguirre, business director de New Link Solutions Group. Aquesta empresa, situada a Barcelona, Lisboa i Porto, treballa per a trobar una visió global i específica dels sistemes d'informació.

Llegeix més
novembre 8, 2023

Canal de denúncies: darrers dies per implementar-lo a la teva empresa

A principis d'aquest any es va aprovar la Llei 2/2023 amb l'objectiu de garantir seguretat als empleats que volguessin informar sobre infraccions normatives o situacions on predominés la corrupció. A nivell laboral i professional, les empreses han anat instaurant un canal de denúncies per gestionar aquests tràmits. Vols saber si la teva organització ho hauria d'implementar?

Llegeix més
CINC