CONTACTO
Conferencia: "Mindfulzen Business"
29 ENE 2019

Què aprendràs en aquesta sessió


 
En aquesta sessió formativa aprendràs què és el que realment pot aportar el Mindulness, el zen i la psicologia americana d'avantguarda a l'empresa del segle XXI:
 
Quines diferències hi ha entre el Mindfulness i el zen?
Què pot aportar la meditació a l'acció executiva?
Com es vincula la respiració, la comunicació no violenta i la Gestalt al lideratge conscient?
 

En definitiva: què pot aportar el mindfulness a l'empresa?


 
Aquestes són algunes de les preguntes a les que intentarem donar resposta en aquesta amena xerrada, oberta a tot tipus de preguntes i aclariments. En aquest breu taller aprendràs com pots transformar la teva empresa en un entorn emocionalment més saludable i professionalment més rendible.
 

Sobre el ponent: Manuel Villa


 
Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE Barcelona, Manuel Vila ha desenvolupat tota la seva carrera vinculat al món de la Consultoria i el Màrqueting, amb especial interès en la investigació de Mercat, la Formació i la Planificació Estratègica.
 
Després d'uns primers anys a Unilever com Key Account Manager per a Espanya i Portugal, es va incorporar a la Consultora BCG, on va col·laborar un parell d'anys abans d'incorporar-se al Grup Lorente com Planner on va desenvolupar el primer Panell Online d'Espanya. L'any 2000 passa a Euro RSCG Worldwide (HAVAS) on va arribar a ser vicepresident de Recerca & Desenvolupament de nou Negoci i membre del Comitè Executiu del Grup.
 
Des de fa cinc anys, lidera la Consultora BrandCO, empresa especialitzada en Consultoria i Formació, de la qual és soci fundador.
Ha escrit dos llibres sobre Mindfulness i zen:
 
- "MINDFULZEN, El somriure del zen", que va arribar a ser número 1 en vendes a www.amazon.es durant força temps.
- "La pràctica del MINDFULZEN. RESET rearmat & REACT", el nou llibre recentment publicat com a referent dels cursos a empreses que ell imparteix.
 
Dia: dimarts 29 gener
Hora: 18:00h
Lloc: Edifici CINC Girona, C/Riu Güell 58, 17001 (Girona)
 

 

FECHA Y HORA
MAR 29 ENE 2019
18:00h
Añadir al calendario
UBICACIÓN
CINC Girona
Carrer Güell, 58
17001 Girona
Ver el mapa
Conferen
Girona

Inscríbete al Newsletter de CINC

Te puede interesar


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede obtener más información, haciendo click aquí aquí.

Aceptar