Womantalks: trobades per a créixer. Volum 2: RESILIÈNCIA

Womantalks és un espai femení creat per generar sinergies, networking i entreteniment, ja que la seva intenció principal és fomentar el principi de sororitat en les dones (relació de solidaritat i germanor entre dones creant xarxes de suport).

La dinàmica de Womantalks consisteix en trobades anuals que s’organitzen en espais dinàmics que donen el joc que caracteritza al Womantalks: jornades lúdiques amb contingut.

Cada trobada té un fil conductor que serà el protagonista de la jornada. Enguany, el tema és la RESILIÈNCIA (capacitat de l’ésser humà de sobreposar-se i adaptar-se a situacions adverses).

Per desenvolupar-ho, comptarem amb la participació de diverses dones de professions i realitats diferents que tenen en comú una cosa especial: una història inspiradora que explicar.

5 històries de dones valentes, 5 exemples de resiliència. No t'ho pots perdre!


Khaoula Boumaaza (@absolutelykhaula)

Nascuda a Agadir, Marroc, la Khaoula va arribar a l’Alt Empordà amb tres anys.  Als 20, aquesta estudiant de Publicitat i Relacions Públiques s’ha convertit en tota una influencer gironina amb més de 60.000 seguidors a Instagram. 
 
Duu hijab, i ha viscut un gran nombre de situacions en què dur aquest mocador li ha suposat un obstacle pels prejudicis que generava en les altres persones. Això la va motivar a obrir un perfil a Instagram on mostra orgullosa el seu hijab. “Vaig obrir-me el perfil per poder penjar fotos com els meus amics. A poc a poc vaig adonar-me que Instagram podia ser una eina per connectar amb el món”. 
 
Vanessa Nueda (@elcrepdemivida) 
 
La Vanessa va néixer a Girona l’any 1979. Amb 35 anys, casada i mare de bessons de 3 anys i mig va ser diagnosticada de càncer de mama en fase 4. El seu caràcter inquiet i dedicar-se al món del màrqueting va ser la combinació perfecta per dedicar-se a crear un blog en el qual va compartir tota la seva lluita.
 
Al seu blog www.elcrepdemivida.com explica la història real de com va plantejar la seva malaltia als seus fills.
 
“Sóc supervivent de vida, en realitat d’un càncer en Fase IV però m’agrada recalcar que sóc supervivent de vida perquè ara sé que abans de la malaltia no vivia, només sobrevivia: això és el que fem fins que un dia, per algun motiu, prenem consciència que en realitat la vida no és eterna. No vaig deixar que la por em robés la meva vida”
 

Macarena García (@macarena.gar)
 
La Macarena és una noia de 24 anys amb moltes ganes i il·lusió per afrontar els nous reptes que la vida li posa dia a dia. Treballa com a tècnica de selecció a Eurofirms, feina que compagina amb la seva passió i motor de la seva vida: equitació para-eqüestre, una disciplina esportiva que avui la porta a viure a Girona i a Santander.“Els cavalls han enfortit la meva capacitat d’aixecar-me i adaptar-me a les situacions noves o difícils”.
 
Després d’uns anys durs i d’acceptar la seva lesió medul·lar a conseqüència d’una malaltia, avui qualsevol activitat que desenvolupa és un nou repte per ella. “Durant anys el fet de ser dona i tenir una discapacitat ha estat la meva àncora enfront a una societat plena d’etiquetes i estigmes que tenim que complir”.
 
Jèssica Martínez (@aranjewels)
 
La Jèssica és empresària i creadora del projecte ARAN JEWELS, una marca que va obrir-se al món el 2014. Va iniciar el seu projecte arran de trobar-se a l’atur i decidir que volia compartir temps amb els seus fills i família. 
 
Aquesta decisió la va fer moure a començar a crear peces de joieria i vendre-les en fires i mercats. Quan es va adonar del potencial de la seves creacions, va donar-li forma i emprendre el projecte que és avui ARAN JEWELS. Per això, la Jèssica és un exemple inspirador de dona emprenedora, sobre com el final d’alguna cosa pot ser simplement l’inici d’una de millor. Coneix més sobre el seu projecte @aranjewels.
 
Raquel Tulleuda (@rtulleuda)
 
La Raquel és Doctora en Medicina, especialitzada en Ginecologia i Sexologia, i treballa com a sexòloga a la Clínica Tufet de Barcelona. És membre del professora en Sexologia en diferents universitats. Actualment és membre del comité d’Ètica i Drets de la Federació Espanyola de Sociedades de Sexología.
 
La Raquel ens ofereix a través de Woman Talk l’oportunitat de conèixer diferents realitats i experiències que des del seu rol i professió ha viscut i acompanyat al llarg de la seva carrera. Segur que la seva mirada serà molt interessant de conèixer.
 

Històries potents, sincronia, menjar i copes… no t'ho pots perdre!


Dia: Divendres 7 de juny 2019
Hora: 17:30h (entrega d’acreditacions) i a les 18h comença la primera ponència.
Lloc: Terrassa 360CINC (CINC Centre de Negocis), C/Riu Güell 58, 17001 (Girona)
Preu: 50€

NO ET QUEDIS SENSE LA TEVA PLAÇA. INSCRIU-T’HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC