VIII Ed de Personal Branding & Coaching Personal

Objectiu General:
Advantage Service i CINC organitzen la vuitena edició d’aquest curs amb l’objectiu de fer conscients als assistents de la importància d’enfortir la seva Marca Personal començant per redescobrir les seves potencialitats, a fi d’aconseguir coherència entre el que són i el que volen ser i entre el que han aconseguit i el que són capaces d’aconseguir. Tot l’anterior, a través de la implementació de tècniques de Coaching Personal fonamentals per al millor coneixement de si mateixos tant a nivell personal com a professional.

Descripció:
Aquest curso – taller de quatre hores està pensat per prendre consciència, aprendre, practicar i gaudir. Ens interessa que a més de comprendre quins són els beneficis d’enfortir la

Marca Personal s’identifiqui la importància de construir-la a cada moment amb cada acció que es realitza; que sàpigues identificar el qui ets, que et fa diferent i el que realment vols. Que aprenguis a deixar una petjada inesborrable en els altres.

Dirigit a:
Està dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades a donar-li un impuls a la seva personalitat i enfortir així la imatge que projecten a través de les seves accions quotidianes, el seu CV, la seva presència a les xarxes socials i en el dia a dia personal i professional.

Programa:
1. Fonaments de Coaching Personal
Quin és l’objectiu d’aquesta tècnica?

Para què ens serveix?
2. Fonaments de Personal Branding
Què és la marca personal? Com es construeix?

REFRIGERI – ELEVATOR PITCH & NETWORKING TIME
3. Beneficis de Personal Branding
Para què serveix treballar la marca personal?
4. Personal Branding en acció
Com ens hem de posicionar i projectar?

Informació General
Dia: Divendres 8 de juny de 2012
Hora: 18h a 22h
Durada: 4h
Lloc: Edifici CINC Barcelona C/ Llull 321 CP 08019
Valor de la Inversió: 60€ (Inclou memòries, material d’escriptura i refrigeri)
Més informació: info@advantageservice.es / (+34) 933 114 878

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC