Values&Wine: Transformar el món des del col·lectiu, la colaboració: fem-ho junts!

Què és values and wine?

Amb la passió pel vi com a element cohesionador, Values and Wine reuneix a persones altament interessades a fomentar els valors del lideratge. A CINC Centre de Negocis Barcelona es reuneixen un grup de persones a fi de generar valor afegit, interaccionant i creant sinergies prenent un tema com a fil conductor i desenvolupant les seves múltiples variants.

TEMÀTICA: “Transformar el món des del col·lectiu, la colaboració: fem-ho junts!”

La societat, des del col·lectiu en col·laboració, hem de prendre el relleu i assumir responsabilitats.

El canvi ens afecta a tots: com a beneficiaris, però també com a participants i, no sempre per a bé, com a causes.

Per això, aquest proper V&W explorarà la transformació social des de la suma de múltiples persones en col·laboració, i per a aquesta ocasió comptarà amb un convidat molt especial: Dídac Ferrer, que té moltíssimes experiències que oferir-nos que viu cada dia i sobre les que reflexiona.

Sobre el ponent: Dídac Ferrer

Dídac Ferrer és Enginyer de Materials i Director de Sostenibilitat i Igualtat d’Oportunitats a la UPC, a més d’investigador doctorat i fundador d’un Institut de Sostenibilitat. També és el coordinador del Programa Nexus24 de comunitats col·laboratives de la UPC i Co-fundador de Tarpuna, cooperativa que va deixar després de quatre anys de col·laboració fent públic una anàlisi auto-crítica honest i instructiu dels motius del seu abandonament.

Així mateix, es defineix com a gestor públic de projectes col·laboratius, empresari social, pioner dels horts urbans i horts socials, consultor artesà d’empreses i administracions, ciutadà actiu i pare de tres filles.

Per tot això i molt més, Dídac serà el convidat especial del proper V&W, que girarà entorn als processos col·lectius d’empoderament social per transformar el món.

Dia: dilluns 27 juny 2016

Hora: de 19:00h a 21:30h

Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.

Preu: 5€

PLACES LIMITADES. INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC