Values&Wine: Per què fracassen les organitzacions? Empreses 3.0

Què és Values&Wine?

És un esdeveniment exclusiu que reuneix al voltant d’una copa de vi a persones interessades en el Lideratge i els Valors. Una trobada on interaccionar, potenciar, afrontar sinergies i punts de conflicte que generen nous espais de valor sostingut per a les persones, les organitzacions i la societat.

La nova tendència del management, la integració del lideratge, els valors i els beneficis, es troben, relacionen, potencien i exploren de la mà dels seus protagonistes.

TEMÀTICA:

Walues&Wine: Per què fracassen les organitzacions? Empreses 3.0 amb Marcos Eguiguren, Llicenciat en Economia i Doctor en Direcció i administració d’empreses.

Com són les empreses responsables i sostenibles, les empreses 3.0? Existeixen, tenen futur? Com són les empreses que volem deixar enrere, quins són els errors que les enfonsen?

En Values&Wine hem vist d’a prop empresaris/àries i directius/as d’èxit i d’admirable ètica, encara que també ens creuem amb perfils oposats.

La pregunta d’abril és: hi ha patrons de conducta en tots dos, es pot aprendre d’ells, es poden reproduir, o evitar?

MARCOS EGUIGUREN:

És una d’aquestes persones la gran dimensió de les quals intel·lectual està sostinguda per una experiència humana igual de sòlida i ambdues es retroalimenten.

El 10 d’Abril descobrirem ambdues, i d’ambdues rebrem regals valuosos. No t’ho perdis!

Marcos va ser en un temps un alt directiu bancari, però va decidir deixar-ho enrere per una vida professional més coherent amb una sèrie d’exigències personals que es feia a ell mateix.

Va passar per un procés de canvi, que va incloure la malaltia física, i és avui un reconegut Professor Universitari, consultor, membre de Consells d’empreses que selecciona per criteris ètics (entre elles, és l’únic membre espanyol del Consell de Triodos Bank en la central d’Holanda), un escriptor selecte que les seves dues últimes obres són com les dues cares de la mateixa moneda de la nostra economia actual: en “Empresa 3.0” descriu la cara de les empreses de futur (i del present) ètiques i responsables, mentre que en la seva recent obra “Per què fracassen les organitzacions” ens mostra la creu del món corporatiu mancat de valors. És, a més, Llicenciat en Economia i Doctor en Direcció i administració d’empreses.

Gran orador, apassionat, sensible, esportista, compromès socialment, Marcos Eguiguren és un cofre de tresors que descobrirem en el proper Values&Wine.

Dia: dijous 10 d’abril 2014
Hora: de 19:00h a 21:30h
Lloc: Centre Internacional de Negocis de Catalunya. Edifici CINC. C/ Llull, 321. 08019 Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-TE!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC