Values&Wine: “Gran expansió internacional sense perdre els valors corporatius”

Amb la passió pel vi com a element cohesionador, Values and Wine reuneix persones altament interessades en fomentar els valors del lideratge. A CINC Centre de Negocis Barcelona es reuneixen un grup de persones per tal de generar valor afegit, interaccionant i creant sinèrgies prenent un tema com a fil conductor i desenvolupant les seves múltiples variants.
 
Temàtica: "Internacionalitzar amb èxit mantenint l'essència"
 
Al llarg de l'entrevista a Eloi Planes, president executiu de Fluidra des de gener de 2016, tindrem ocasió de conèixer els valors que han contribuït a l'èxit d'aquesta empresa i la seva evolució al llarg dels últims anys.
 
Sobre Eloi Planes
 
Aquest enginyer industrial, premi Emprenedor de l'Any d'Ernst & Young a 2009 quan era conseller delegat del Grup Fluidra, ha liderat aquest grup familiar en la seva trajectòria de reestructuració, sortida a borsa i internacionalització.
 
Però el que ens va impulsar a conèixer-lo millor va ser llegir en una entrevista com destacava claus com la confiança, l'acceptació del canvi, la consciència de l'equip i d'altres, a l'hora de reenfocar l'estratègia empresarial.
 
Si a aquesta exploració afegim l'habitual del vi de la mà del Celleret de la Marta, la tarda pot ser tot un descobriment.
 
Dia: dilluns 13 febrer 2017
Hora: de 19: 00h a 21:30h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C / Llull, 321. 08019 Barcelona.
Preu: 5 € (degustació de vins + sorteig de lot)
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC