Values & Wine: David Tomas, CEO de Cyberclickgroup, la “millor PIME per treballar” del 2014

Què és Values & Wine?
Amb la passió pel vi com a element cohesionador, Values and Wine reuneix a persones altament interessades a fomentar els valors del lideratge. A CINC Centre de Negocis Barcelona, es reuneixen un grup de persones a fi de generar valor afegit, interaccionant i creant sinergies prenent un tema com a fil conductor i desenvolupant les seves múltiples variants.

David Tomas, CEO de Cyberclick Group
David Tomas és emprenedor, business angel, cofundador i CEO de Cyberclick Group, una empresa capdavantera en el màrqueting digital. Li agrada parlar sobre la presa de decisions, noves formes de creativitat, la realització personal i professional, i com contribuir a crear la millor companyia del món. La seva organització va ser nomenada Best Workplaces a Espanya el 2014 en la categoria de PIME i és autor del llibre ‘L’empresa més feliç del món’ (Editorial Activa, 2015).

Cyberclick és un grup d’empreses on és un gust treballar: l’any passat va rebre el premi a la millor PIME en aquest punt, però és que l’any anterior ja havia quedat tercera. Així que tenen capacitat d’atreure persones amb talent i de fer que donin el millor de si mateixes.

Casualitat que sigui una organització competitiva? Òbviament no ho és. Així que et proposem que vinguis a compartir amb David les seves conviccions i experiències, segur que t’encantarà!

Dia:Dijous 10 de Desembre de 2015
Hora:De 19h a 21:30h
Lloc:C/Llull 321-329 Edifici CINC 08019 Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC