Values & Wine amb convidat sorpresa

Què és Values & Wine?
Amb la passió pel vi com a element cohesionador, Values and Wine reuneix a persones altament interessades a fomentar els valors del lideratge. A CINC Centre de Negocis Barcelona, es reuneixen un grup de persones a fi de generar valor afegit, interaccionant i creant sinergies prenent un tema com a fil conductor i desenvolupant les seves múltiples variants.

Per a aquesta ocasió hauràs de confiar en nosaltres, segurament com ho fas ja acudint a V&W. Aquesta vegada no et direm qui és el nostre convidat per a l’ocasió, hauràs de venir a veure-ho per tu mateix. Solament et direm que es tracta d’algú amb una dilatada carrera professional, que pentina cabells blancs, que riu fins a de la seva ombra i que li va tot el que té a veure amb els valors, als quals ha lliurat la seva vida…sense perdre l’humor, que ja és un mèrit en aquest món boig! No hi ha més, ni menys!
Una pista més? Doncs recorda que en aquesta vida no existeixen professors ni alumnes, cadascú canvia de rol en funció de cada circumstància…No et diem més, que ens enxampes el secret, ja et veiem ballar la sospita als teus ullets. Serà un catedràtic, un alumne avantatjat, una persona que dirigeix organitzacions, un director d’universitat o…? Sigui qui sigui, segur que és una persona amb alguna cosa interessant per explicar-nos.
Hauràs de venir per descobrir al personatge anònim…o no tant! El que t’assegurem és que t’interessarà, riurem i que, com sempre, passarem una bona estona junts, que ja tocava, i et trobem a faltar!
I com no, després acabarem alçarem les nostres copes gràcies al celleret de la Marta, i compartirem xerrades plenes d’alegria, esperança, riures i aprenentatges.

Fecha: Dijous 28 d’abril de 2016.
Hora:19:00h
Lloc: C/Llull,321 08019 Edifici CINC Barcelona

ACTIVITAT DE PAGAMENT – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC