Trobada APD: Per què avui és més difícil dirigir persones? Claus per a un lideratge eficaç

Avui dia, vivim en una constant incertesa i, aquesta situació, no ajuda ni als líders d'equip ni a la societat en general. Cada vegada costa més estar amb una actitud optimista, i aconseguir objectius sona a una cosa llunyana. Per aquests motius, ara és el moment d'apostar per grans directius que tinguin una visió executiva i es posin al capdavant per a dirigir equips.
 
Tot bon líder ha d'indicar les seves prioritats i definir les estratègies per a aconseguir les metes proposades. A més, és important apostar per la concentració de talent per a treure-li el màxim profit i alhora decidir el camí a seguir per tal que el teu equip et segueixi i anar més enllà.
 
La comunitat global de directius APD, amb el suport de CINC, organitza aquest esdeveniment dirigit a gerents, directors generals i directors de recursos humans.
 

Quins temes es tractaran en aquesta sessió?


  • Aprendre a liderar a l'altura de l'actualitat.
  • Gestionar i afrontar amb més èxit les situacions adverses.
  • Detectar les oportunitats de la correcta gestió del temps.

Ponents


Paco Muro és president d'Otto Walter International, especialistes i líders en la millora de Comportaments professionals de Directius i Comercials. És un dels millors experts en management, és consultor Top-sènior i conferenciant de referència en temes de direcció, vendes, motivació i canvi. A més, és autor de 5 Best-sellers internacionals de temes empresarials. Amb el seu mètode ha ajudat a més de 40.000 directius i venedors de grans i mitjanes empreses de tots els sectors.
 
A més, comptarem amb la presència de diferents experts en una taula rodona per a donar les seves recomanacions i opinions sobre lideratge eficaç:
 
Pere Abelló: Conseller Delegat en Grup Atlàntida.
Agustín Escobar: CEO of Siemens Mobility Spain and Southwest Europe region.
Clara Alonso: Corporate People & Organization Director en Saba.
 
La moderació de la taula rodona estarà a càrrec d'Edgar González, director de APD Zona Catalunya.
 
Dia: 24 de març
Hora: 18.00 hores
Durada: 2 hores
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria, C/Llull 321, 08019 (Barcelona)
 
 
Aforament limitat. Si vols optar a alguna plaça disponible, apunta't a la llista d'espera contactant amb nosaltres a events@cinc.com.

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC