Treballes per ser feliç o ets feliç per treballar?

Ser feliç, vol dir tan sols valorar el que tenim i no desitjar sempre més?
Tots tenim unes aptituds que hem de gestionar bé, aquest es el camí! 
Estem dedicant la nostra vida a treballar en allò que no s'avé a les nostres pròpies facultats?
 
Si no tinc oïda i vull dedicar-me a la música puc arribar a ser feliç?
La nostra carrera professional, també, ens ha de portar a la felicitat, hem de saber rectificar si ens hem equivocat. Hem d’aconseguir treballar feliços!
 
I si en el nostre camí la vida ens colpeja? Què hem de fer si caiem en un pou? Sortir-ne cada vegada! Com?
 
En aquesta taula rodona us donarem eines per detectar quines són realment les vostres aptituds, com encaminar-les, com detectar si ens hem equivocat i com rectificar. Us donarem eines per posar fil a l'agulla tants cops com sigui necessari. Tot plegat per arribar a la tan desitjada i merescuda felicitat.
 
Aquesta taula rodona t’interessa si:
 
Si us esteu plantejant futur. Si sou pares, educadors o avis que necessiteu entendre i orientar els vostres  joves.  Si no sabeu com trobar les vostres pròpies aptituds. Si la feina no t’omple o no et satisfà. Si estàs desanimat o has sofert un sotrac fort, si sents que tot trontolla.
                                                                                                                 
Ponents:
 
Àngela Ferrer i Mató
 
Nena prodigi que s’enfronta a la família i a una societat amb menys llibertats que les actuals, especialment per a les dones, per poder estudiar i aconsegueix als 9 anys anar a l’institut.
 
Professora de català, castellà, història,llatí i socials, entre d'altres. Majoritàriament a l’escola "Les Alzines" de Girona. Procura en tot moment que l'alumnat, i el seu entorn en general, esculli sempre el millor camí segons les aptituds que posseeix i aconsegueixi així grans satisfaccions.
 
Viatgera inesgotable, poetessa, escriptora, articulista, catalanista i defensora activa de la llengua. 
 
Supervivent de més d’un càncer, esdevé sòcia, també activa, de la Oncolliga de Girona, en aquesta aventura s’ha guanyat, del seu metge l’apel·latiu de “dona miracle”.
 
Núria Gómez i Morell
 
"Cinquantanyera" llicenciada en dret.
 
La seva vida professional ha agafat una gran volada a gràcies, en part, a un: “ets una cagadubtes”, dit per una gran mestra i amiga, víctima d’aquest “tu pots!” ha fet, i continua fent, una destacada carrera a la Generalitat de Catalunya. Pel camí ha hagut de superar dues sotragades que li han marcat la vida. No ha deixat mai de formar-se. Ni de fer front al canvis a la feina.
 
Ha exercit d'advocada en despatx  particular i en el torn d'ofici. A la generalitat ha treballat als Departaments de Justícia, en el Centre de Mediació Familiar, a l'assessoria jurídica de la Regió Policial de Girona (Mossos) i en l’actualitat al Servei Territorial de Trànsit.
 
Nuria Agudo Fogàs
 
Psicòloga especialitzada en psicooncologia. Amb un Postgrau en Psicooncologia per l'Institut Superior d'Estudis Psicològics (ISEP) i un Màster en Psicologia Clínica i de la Salut per l'Institut Superior d'Estudis Psicològics (ISEP).
 
Fa 10 anys que exerceix de psicooncòloga a la Fundació Oncolliga Girona. Dóna suport i orientació a malalts de càncer i les seves famílies. Especialitzada en processos pal·liatius i terminals. Suport al dol.
Xerrades i tallers sobre processos de pèrdua i gestió de les emocions.
 
Dia: dijous 30 de març de 2017
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.
 
ACTIVIDAD GRATUITA. PLAZAS LIMITADAS. ¡INSCRÍBETE AHORA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC