Taller per a pimes i startups

Taller: La teva startup o pime té manual d’usuari? Aprèn a millorar la seva gestió

Tens una startup o pime i t’agradaria afrontar amb èxit aquest 2024, tots els reptes i dificultats que es presenten al teu negoci?

Aquest taller pràctic és per a tu!

2023 ha estat un any que servirà, sens dubte, com a exemple del que ve. Els “positivistes” ho veuran com una oportunitat per millorar, malgrat els obstacles que haurem d’afrontar tots i cadascun de nosaltres, tant personalment com professionalment.

En el terreny empresarial, sobretot per als que comencen, tampoc no estaran lliures d’afrontar reptes i problemes, malgrat rebre ajudes i facilitats. I és que, de manera directa o indirecta, es veuran de vegades compromesos per aquesta situació tan canviant i que hauran de resoldre per continuar endavant i créixer.

Generalment, però, els dubtes i problemes no venen sempre per causes externes, sinó que els tenim internament en el negoci.

A través d’aquest taller, t’acompanyarem i  et donarem un cop de mà per resoldre, o almenys minimitzar, entre tots, els problemes o dubtes que se’t presentin al teu negoci.

¿Què obtindràs amb aquest taller?

La idea d’aquest taller pràctic és aplicar les experiències pròpies i de tercers que, en matèria de Mentoria, Consultoria i de Formació empresarial, anem recollint constantment.

T’ajudarem amb:

  • Els dubtes del teu negoci.
  • Els possibles riscos i errors que podrien fer-lo perillar.
  • Farem un ànalisi conjunt de forma pràctica.

Objectius

Després d’una introducció teòrica breu, ens centrarem juntament amb els assistents, a trobar les respostes que millor s’adaptin a resoldre dubtes propis que se’ls presenten com a emprenedors, portant coneixements que els permetin aplicar-los com més aviat millor a la seva empresa.

Aquest taller serà totalment pràctic i participatiu des del mateix moment de la inscripció.

Per poder assistir al taller de forma gratuïta, és imprescindible que emplenis aquest qüestionari i realitzis la inscripció a través de la web de CINC. 

Ponent

Soc l’Esteve Anglès Ricart. Tinc ja uns anys al meu darrere, però em sento molt satisfet de poder compartir des de fa ja temps la meva experiència professional, tant a professionals consolidats com a joves que comencen amb el seu negoci, ajudant-los bàsicament a resoldre els seus dubtes i animant-los a seguir. Aprenent jo també de l’esperit d’aquesta jove generació d’emprenedors/es.

M’he especialitzat en Compres, Logística, Sistemes als grups Metzeler, Autoliv, Sony i Naturgy.

Fins ara he ajudat com a mentor una ja important quantitat de joves emprenedors/es. Soc membre de les comissions d’Ensenyament i Empresa a Enginyers Barcelona i formo part de diverses associacions professionals i educatives.

A favor meu només el temps, l’interès per aprendre, conèixer, compartir i haver treballat en quatre grans empreses i col·laborar en diferents organitzacions, cosa que m’ha permès poder continuar ajudant els altres.

Una missió que m’he imposat i que amb orgull porto a terme.

Save the date:

Dia: Dijous 22 de febrer de 2024

Hora: 17:15h – 19:30h (networking en finalitzar)

Lloc: CINC Barcelona 22@ (C/Llull 321, 08019, Barcelona).

Recorda: per assistir gratuïtament a aquest taller és imprescincible que responguis aquest breu qüestionari

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC