Taller: DAFO maximitzat per optimitzar la teva estratègia empresarial

Qualsevol empresa es fonamenta en 5 pilars essencials (Finances, Equip, Marqueting i Vendes i Inversió en un mateix), que són els ciments de l'organització i dels quals parteixen totes les fortaleses de la teva empresa o negoci. Conèixer-los i dominar-los és essencial per poder competir en el mercat actual.
 
Totes aquestes àrees giren al voltant d'un pilar central i més important: l'enfocament estratègic.
 
En aquest taller impartit per Paco Vázquez aprendràs algunes de les estratègies i accions que ha estat implementant en les seves empreses durant 10 anys i que l'han portat a multiplicar deu vegades la facturació i adquirir al seu competidor principal en una d'elles.
 
I per això, treballarem de manera pràctica en una eina que tots hem utilitzat alguna vegada, la matriu DAFO, la qual maximitzarem perquè et sigui realment útil. I podràs aplicar-la a la teva proposta única de valor, equips de treball, comunicació i xarxes socials, presentacions de nous productes, i qualsevol situació en què hagis de fer una anàlisi de la situació i prendre decisions.
 
En definitiva, es tracta d'una estratègia per optimizar teus resultats, i per això abordarem de forma pràctica les estratègies i accions que han funcionat a les empreses de Paco Vázquez.
 

Sobre el ponent: Paco Vázquez, enginyer de Potencial


 
Paco Vázquez és director general de TOI TOI PolyKlyn, Soci d'KILOENERGIA i KRATOS Consulting, Mentor d'Empresaris i Àrbitres i Àrbitre Olímpic i Internacional d'Hoquei.
 
Formació:
 
Enginyer Elèctric (UPC), Executive MBA (EADA), Màster en Coaching Estructural (CEFOC), Practitioner PNL & Màster en Hipnosi amb PNL (Institut Neuron), Firewalking instructor (FIRE – FirewalkingInstitute of Research and Education), Especialista en Coaching Grupal i lideratge (d'Art), UPW i DWD (Anthony RobbinsResearchInstitute), Coaching Esportiu (ClickSchool).
 
Dia: dijous 15 de novembre
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Girona, C/Güell 58, 17001 (Girona)
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC