Taller creatiu – Personal Branding by Mun Blau

PRESENTACIÓ:

L’entorn econòmic i social que estem vivint ens obliga a diferenciar-nos clarament dels nostres competidors i a treure a relluir allò en el què som rellevants. En aquests moments, fer les coses bé ja no és suficient per aconseguir presència i notorietat i, en última instància, arribar als nostres objectius.

El Personal Branding és una potentíssima eina que permet que els individus es diferenciïn els uns dels altres, articulant i donant rellevància de forma consistent a la seva “unique value proposition” (proposta de valor única). Siguem o no conscients d’això, “tots som una marca” i si no ens definim nosaltres mateixos, algú més ho farà.

OBJETIUS:

Al llarg d’aquest taller creatiu de 5h, establirem els fonaments que ens faran falta per començar a definir la nostra marca personal.

Des del posicionament fins a un pla d’acció detallat d’acord a la nostra estratègia de marca i als missatges que desitgem comunicar al Món, seguint sempre la metodologia registrada per Karen Kang: BrandingPays©.

Atès que és un taller pràctic, anirem més enllà de la pura teoria i aquells que assistiu, si “us poseu les piles”, sortireu ja amb una bona part dels deures fets per poder-vos començar a definir, i crear marca personal, en aquells aspectes que siguin els que vulgueu destacar i posar en rellevància de vosaltres mateixos i de la vostra activitat professional.

Veurem quins són les 6 P’s del Personal Branding que han de conduir-nos a l’èxit: Passion, purpose, planning, people, play & perseverance i aprofitarem per fer una ràpida revisió de les eines de màrqueting offline i online que ens poden ser útils per donar visibilitat i difondre la nostra marca personal: Networkings, Webs, Blogs, Xarxes Socials, entre d’altres.

A QUI VA DIRIGIT:

Sigui quin sigui el teu cas, tant si en l’actualitat tens un lloc de treball, estàs en atur, et planteges la reincorporació al món laboral o estàs al capdavant del teu propi negoci, la clau de l’èxit i de la consecució dels teus objectius està a saber distingir-te i destacar per sobre dels altres.

PONENTS:

Mun Bau, Co-fundadora i CEO de WuWant, especialitzada en Desenvolupament Turístic i Social Media Marketing, amb 13 anys d’experiència en la gestió de projectes, consultoria i formació. +info>

Dia: dissabte 22 de març
Hora: de 9h a 14h
Lloc: Centre Internacional de Negocis de Catalunya. C/ Güell, 58. 17001 Girona
Preu: 85€. Les persones que estiguin a l’atur tenen un 35% de descompte, sempre que presentin la targeta que ho certifiqui.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC