Taller: claus per establir col·laboracions guanyadores

Quin és el teu estil de venda? Quina és la teva estratègia comercial? Què et funciona i què és un fracàs absolut? Quin és el teu perfil ideal de client? Com et presentes i com presentes els teus productes i/o serveis?

Com fas el seguiment de les visites comercials? Tot això i més ho posarem en pràctica a una sessió de 3h impartida per la coach i emprenedora Sílvia Bueso.

Presentació i objectius


Vendre no funciona. Si et preguntés com et sents quan algú està intentant vendre’t alguna cosa, segurament respondries que et sents incòmode, pressionat, avorrit o quelcom similar. Poques vegades diries que et sents meravellat per l’experiència de venda que estàs vivint. Això probablement es deu a l’allau comercial al qual estem sotmesos diàriament.

Vendre és digne i humà. Vendre és obrir converses que resultin en col·laboracions guanyadores, per tu com a venedor i per l’altre com a client. Cal vendre perquè el projecte funcioni. Sense clients estem destinats a tancar la paradeta i no poder gaudir de la nostra feina.

En aquesta sessió definirem els aspectes claus de l’estratègia comercial (es lliurarà una guia), compartirem tècniques per tancar trobades comercials, explicarem com preparar propostes i quines preguntes cal fer per captar les necessitats del client, aprendrem a vèncer el no per resposta i molt més.

Ponent:


Silvia Bueso, fundraiser i coach (www.silviabueso.com), és una dona emprenedora que ha hagut de superar diversos obstacles per arribar a ser la dona que és avui dia. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra, amb un programa de Desenvolupament Directiu d’ESADE, és creadora del mètode “l’art de demanar”. Es tracta d’un sistema que permet aprendre a captar fons amb confiança i assertivitat, comunicar amb “ganxo”, captar i fidelitzar clients o reinventar-se professionalment. Ha publicat dos llibres que expliquen a la perfecció el seu mètode: “L’art de demanar per a aconseguir els teus objectius” (Editorial CulBuks) i “De donar-lo tot a demanar el que et doni la Gana” (Editorial Planeta).

Dia: divendres 27 de maig.
Hora: de 9:30h a 12:30h.
Durada: 3h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses, Edifici CINC Girona, C/Güell 58, 17001 (Girona).

ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T’HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC