Startup Experience: Ja he aconseguit ronda d’inversió per la meva startup, i ara què?

Així que acabes d’aconseguir aixecar la teva primera gran ronda de capital. Felicitats! Per desgràcia, ara és quan comença la feina de veritat.

Moltes startups i molts emprenedors somien tancar la seva primera ronda d’inversió. A la primera edició de la Startup Experience comptem amb la presència dels fundadors de 3 startups que han tancat importants rondes d’inversió. Els seus consells us serviran, per quan arribi el cas, per conèixer quins passos us ajudaran a les vostres empreses o projectes a moure’s en la direcció adequada.

Dia: 26/06/2013
Horari: 19h
Duració: 2 hores
Adreça: Edifici CINC Barcelona

Comptarem amb la presència de:

Toni Rami de kantox. Al setembre de 2012 aixecaven 1 milió d’euros d’inversió. Kantox és la solució de canvi de divises més econòmica del mercat. Permet a les empreses trobar altres empreses amb les quals intercanviar divises, a una taxa de canvi mitjana de mercat, sense recórrer als bancs.

Christian Rodriguez de ByHours.com. A principis d’aquest any, i abans de complir el seu primer any, tancaven el seu primer ronda de finançament de 300.000 euros. ByHours és la primera web de reserva d’hotels que permet decidir l’hora d’entrada i sortida de l’hotel i reservar per packs d’hores.

Xavi Beumala de Marfeel. A finals del mes d’abril d’aquest any, s’anunciava que tancaven una primera ronda de finançament de 1,6 millobes d’euros. Marfeel és un servei que converteix automàticament qualsevol pàgina web en la millor experiència de lectura.

Estaran acompanyats d’en Francesc Hinojosa, fundador de Eureka-Startups i d’en Patricio Hunt, Soci-director de Intelectium, que actuaran com moderadors de l’esdeveniment.

MÉS INFORMACIÓ>

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: Per inscriure’t, fes clic aquí.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC