Seran suficients els teus ingressos quan et jubilis?

Aprèn a prendre consciència de la importància dels teus ingressos futurs quan deixis de treballar. Conferencia dirigida a tot aquell que vulgui prendre consciència i afrontar el problema real davant la possibilitat de no comptar amb els ingressos suficients a la jubilació.

Quines preguntes respondrem
Cap a on van les pensions?
Tindràs prou amb la pensió que cobres?
Que et passarà si necessites que et cuidin?
Deixes la teva vida a les mans de l’Estat?
Seràs com un jubilat alemany que depèn de minijobs?

Què aprendràs?

Com funcionen les pensions.
Com cobrir el teu vellesa.
Com fer que la teva jubilació només depengui de tu.
A tenir prou quan arribi el moment de jubilar-te.

Ponents

Juan Naranjo expert en Inversions Financeres. Diplomat per CECAS (Centre d’Estudis del Consell dels Col•legis de Mediadors d’Assegurances), Certificat en matemàtiques i càlcul financer pel CEF (Centre d’Estudis Financers), inscrit com a agent representant al Banc d’Espanya.

Marc Riboldi Certificació Europea d’Agent Financer – DAF i € FA (European Financial Advisor – € FA) per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) en Barclona, atorgat per l’European Financial Planning Association Espanya (EFPA) i membre núm. 8014, diplomat per CECAS (Centre d’Estudis del Consell dels Col•legis de Mediadors d’Assegurances), inscrit com a agent representant al Banc d’Espanya.

Sílvia Esteve Assessora financera personal i gerent de pimes. Llicenciada en Comerç Internacional per l’Escola Superior de Comerç Internacional, adscrita a la UPF. Màster en Direcció i Gestió Innovadora d’empreses per EAE. Inscrita com a agent representant al Banc d’Espanya.

*A tots els assistents els hi realitzarem un estudi personalitzat -per a viure de rendes vitalícies- quan deixin de tenir ingressos laborals.

Dia: Dilluns 19 d’octubre de 2015.
Hora: 19:15h. a 21:15h.
Lloc: Edifici CINC Barcelona | c/ Llull, 321 | 08019 Barcelona.

Conferència de 1h i 15 minuts de duració, participativa i 45 minuts de networking amb preguntes i peticions mentre prenem una copa per gentilesa de El Celleret de la Marta.

ACTIVITAT GRATUITA – PLACES LIMITADES – ¡INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC