Seminari: Marketing Mòbil

El màrqueting mòbil compren qualsevol activitat de publicitat o promoció que interactuï amb el consumidor final a través del seu telèfon mòbil. És un sector que està creixent a un ritme del 100% anual. Tanmateix actualment encara és un tipus de tècnica que practiquen únicament les grans marques.

Aquest seminari pretén apropar als petits empresaris i emprenedors els conceptes bàsics sobre què es pot fer amb el màrqueting mòbil. Una tècnica que encara està en els seus inicis, ja que tot just ara s’estan començant a donar les condicions de disponibilitat de terminals i tarifes, així com les tendències socials que han de facilitar la seva explosió.

El màrqueting mòbil te força similituds amb el màrqueting on-line ja que que combina capacitat d’adreçar-se a individus concret i accions a Internet amb alguns desavantatges (capacitat d’interactuar més limitada pel teclat, la pantalla reduïda i l’absència de ratolí) i d’altres avantatges (com la ubiqüitat del mòbil, el fet que el portem sempre sobre, i que en realitat és també un telèfon).

Descripció de les diferents àrees que entren dins el màrqueting mòbil:

• Campanyes SMS
• Portals mòbils
• Bluetooth: Publicitat al punt de venda
• QR Codes: moure del off-line al on-line

Èmfasi en aquelles parts que no requereixin de gran tecnologia ni fortes inversions, i per tant siguin puguin ser aplicades per una pime.

Dia: 22/10/2009
Hora: 18:00 a 21:00
Lloc: Edifici CINC Barcelona, c/Llull 321-329
Preu: Gratuït
Telf: 93 30 30 060 o events@cinc.com

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC