S.L. o autònom: Com començo el meu negoci? Claus per no equivocar-se

A qui va dirigida la ponència?
CINC Centre de Negocis i Assessoria Barcelona us convida a aquesta ponència, que va dirigida a tots aquells emprenedors que es troben en una fase inicial del seu projecte.

De què parlarem?
Iniciar un negoci no és fàcil i encertar en com fer-ho a nivell legal tampoc: Començo com a autònom o munto una societat? Puc aprofitar algun avantatge fiscal? Com cotitzo a la Seguretat Social, existeixen ajudes?

L’experiència de CINC Assessoria en empreses start-up ens dóna bagatge suficient per poder determinar quins són alguns dels encerts o errors dels emprenedors i volem compartir aquesta experiència per, si és possible, donar una empenta al vostre negoci.

En aquesta ponència abordarem de forma àgil i entenedora les claus legals i fiscals que l’emprenedor ha de tenir en compte quan comença un negoci. A més, parlarem de les diferents vies de finançament que hi ha avui en dia. Per últim, acabarem la ponència explicant les opcions de les startup per cobrir els seus riscos a nivell assegurador.

Programa:
La ponència s’estructurarà en dues parts:

18:30h Ponència S.L. o autònom: Com començo el meu negoci? Claus legals i fiscals per no equivocar-se, a càrrec de Virgínia Cirera, advocada especialista en dret Tributari i Fiscal de CINC Assessoria.

19:30h Cobertura de riscos de les start-up a nivell assegurador i exemples pràctics, a càrrec d’Albert Ramon, Director de CINC Corredoria d’Assegurances.

19:50h Torn de preguntes i clausura de la jornada.

Data: Dijous 18 de juny de 2015.
Hora: De 18:30h a 20:00h.
Lloc: Edifici CINC | c/ Güell 58 | 17001 Girona.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – APUNTA-T’HI JA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC