Renova’t i coneix noves tècniques per a Facebook i Twitter

La velocitat en la innovació tecnològica aplicada a les xarxes socials és moltes vegades molt superior a la capacitat que tenim d’aprenentatge. Això fa que els gestors de xarxes socials se sentin segurs amb les tècniques i eines que ve utilitzant des de fa 2 anys, però també estan perdent efectivitat ja que no utilitzen el potencial de totes les últimes tècniques.

En aquesta presentació volem presentar les noves eines, tècniques i estratègies que posen a disposició #Facebook i #Twitter per treure el màxim profit a aquestes dues xarxes. Veurem casos reals de campanyes realitzades per marques aquest mateix setembre del 2015.

Ponentes

Carles Bonfill:
Fundador i director general de l’empresa Easypromos.
Fundada el 2010, Easypromos és una companyia líder en la creació i gestió de campanyes digitals. Acumula una experiència de més de 300.000 campanyes per a clients en més de 114 països i està disponible en 27 idiomes. Compta amb una mitjana de 2 milions d’usuaris actius al mes i ofereix 18 tipus de promocions diferents, entre les quals es troben: sortejos, concursos de fotos, vídeos, concursos de preguntes i respostes, enquestes, cupons, codis promocionals, concursos de vots , etc. Es caracteritza per la seva fiabilitat i senzillesa d’ús i està disponible per a qualsevol xarxa social, és compatible amb qualsevol dispositiu i permet una gestió autònoma de les campanyes.

Edu Martinell:
Social Media Strategist i Growth Hacker a Easypromos.
Amb experiència en xarxes socials i màrqueting digital des de 2009, ha treballat per a empreses com Salomon, Suunto, Wilson, Intersport o personatges públics com Kilian Jornet. Amb una sòlida base en enginyeria infomàtica i una experiència pràctica en el món digital des dels seus inicis, ara col•labora amb Easypromos per millorar les seves eines de màrqueting, el coneixement dels seus usuaris i per millorar el upselling en el seu model de negoci.

Data: Dijous 22 d’octubre de 2015.
Hora: 18:30h.
Lloc: Edifici CINC | c/ Güell 58 | 17001 Girona.

ACTIVITAT GRATUITA – PLACES LIMITADES – ¡INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC