Participa al concurs de relats “Cincents x Cincentes” i guanya 500 euros

Sant Jordi s’acosta i com és habitual CINC Centre de Negocis i Assessoria ha preparat un concurs per retre homenatge al dia del llibre i de la rosa. Deixa volar la teva imaginació que 500 euros estan en joc!
Ja hem posat en marxa la tercera edició del concurs de relats de Sant Jordi “CINCENTS X CINCENTES” amb l’objectiu que els amants de la literatura expliquin una historia que passi en un centre de negocis.

Tots els relats hauran de tenir unes 500 paraules aproximadament i el premi pel relat guanyador serà de 500 euros. Els finalistes passaran a formar part d’un recull amb els millors relats d’aquesta edició.

El gènere és lliure, perquè en un centre de negocis hi ha lloc per la comèdia, el suspens o el romanticisme. Al cap i a la fi és un indret en el que es troben a diari centenars de persones i això dóna lloc a infinitat de situacions.

Per donar-te algunes idees hem posat a la teva disposició a les bases del concurs una sèrie d’escenaris i personatges que et serveixin com a inspiració. No és necessari seguir-lo al peu de la lletra, només pretén ser un punt de partida que t’ajudi a fer volar la teva creativitat.

El certamen estarà obert fins el pròxim 15 d’abril a mitjanit. A partir d’aleshores, el jurat de CINC llegarà tots els relats rebuts per escollir el guanyador, que es donarà a conèixer el pròxim divendres 22 d’abril.

Com participar?
Per participar només has de seguir-nos a les nostres xarxes i realitzar la teva inscripció al botó que trobaràs a baix. Posteriorment hauràs d’enviar el teu relat identificat amb el teu nom i cognoms a l’adreça comunicacion@cinc.com.

Molta sort i que guanyi el millor!

Veure bases del concurs

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC