Nova Llei de l’Autònom: tot el que has de saber

Dia: dijous 26 de abril de 2018
Hora: 18:00h
Lloc: Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Plaça Jaume Vicenç Vives, 4, 17001 Girona.
 
Presentació
 
L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, juntament amb CINC, organitza una taula rodona per presentar-vos la nova Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom, que va entrar en vigor el passat 26 d’octubre. La nova normativa contempla una sèrie de mesures que tenen com a finalitat clarificar la fiscalitat i promocionar el treball dels autònoms, un col·lectiu format actualment per 3,2 milions de persones.
 
Els treballadors autònoms pateixen la incertesa pròpia de l’emprenedoria agreujada per un tracte menys favorable a nivell fiscal, degut a les interpretacions restrictives de la norma que fa l’Agència Tributària. En aquest sentit, la nova llei pretén clarificar certes deduccions fiscals i donar una major flexibilitat a les cotitzacions a la Seguretat Social i augmentar les bonificacions.
 
Alguns dels canvis ja van entrar en vigor el passat 26 d'octubre de 2017, i altres ho han fet al gener de 2018. En aquesta xerrada us informarem, d’una manera àgil i didàctica, de tot el que necessiteu saber si sou autònoms i quins efectes tindrà. A més, es comentaran dubtes habituals i es resoldran les qüestions plantejades.
 
Ponents
 
– Salvador Planas, advocat i economista, Director de CINC Assessoria
 
– Francesc Turró, economista, Director de CINC Assessoria
 
Guió
 
– Noves despeses deduïbles per l’exercici 2018.
– Despeses deduïbles vs no deduïbles. Última doctrina de Tributs.
– Novetats en el règim d’autònoms de la Seguretat Social (RETA).
 
 + Torn de preguntes per resoldre tots aquells dubtes i inquietuds que tingueu o que us hagin pogut sorgir. 
 
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC