NOVA EDICIÓ de Monetitzagram: Com monetitzar Instagram si ets professional, emprenedor o empresari (PLACES ESGOTADES)

Per què fer aquest curs?


 
Instagram és ja una de les xarxes socials amb major impacte en la societat i el seu ús en estratègies de màrqueting està centrant tota l'atenció de les empreses que volen vendre més productes i serveis o donar-los major visibilitat, així que saber dominar aquesta xarxa representa un avantatge competitiu únic, tant per professions com per a les marques.
 

Objectiu


 
Aprèn a gestionar Instagram de forma estratègica i professional amb fins de monetització a través d'accions de màrqueting que et permetran assolir els veritables objectius d'aquesta xarxa.
 
Aquest taller permet conèixer totes les possibilitats d'aquesta xarxa per a la rendibilitat de cada publicació, seguint un procés de creació de continguts que inclou l'establiment de relacions amb infuencers, l'ús de les Apps externes més útils i les tècniques fotogràfiques més rellevants.
 

Programa (2 dies)


 
– Funcionament dels algoritmes d'Instagram
– Visual màrqueting per Instagram, Apps, imatges i vídeos
– Què publicar, com publicar i a qui publicar
– Els hashtags com a eina de visibilitat i posicionament
– Estratègia d’stories i highlight stories
– Gestió bàsica d'anuncis (Ads) i botiga en línia a Instagram
– Estratègia de micro-influencers
– Shadowban, mites i veritats
– Haig de fer servir Live, IGTV, Repost o Regram?
– La monitorització i mesurament que importa a Instagram
 

Formadors


 
Pedro Rojas (@SeniorManager a Instagram, Pinterest i Twitter)
 
Consultor en ThePlanCompany.com especialista en Social Media Marketing, Estratègia Digital per a empreses i Growth Hacking. Professor de MBA i Director de Postgraus i Màsters en diverses escoles de negoci i universitats. És autor dels llibres: 'Com monetitzar les xarxes socials', 'Com preparar un Pla de Social Media Marketing', 'Community Management per Dummies', 'Community Management en un setmana', així com de 'Reclutament i Selecció 2.0'.
 
Maite Serna (@emaytecom a Instagram, Pinterest i Twitter)
 
Assessora especialista en Visual Màrqueting per a empreses i en Identitat Corporativa. Maite és dissenyadora i fotògrafa experta en el maneig de la imatge professional en xarxes socials. És professora d'Instagram professional i Pinterest corporatiu en Cibernàrium i escoles de negoci a Espanya, així com a assessora en estratègia visual de diverses empreses a Colòmbia.
 
Dies: divendres 15/març de 17 a 21h i dissabte 16/març de 10h a 14h.
Preu: 80 € 
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/Llull 321, 08019 (Barcelona)
 
PLACES ESGOTADES

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC