Netwok@CINC: Alternatives davant la crisi

El Centre Internacional de Negocis de Catalunya i l’Associació d’Empreses 22@Network organitzen el primer Network@CINC de l’any anomenat “Alternatives davant la crisi” amb l’objectiu de proporcionar als assistents elements teòrics i pràctics per aplicar als seus negocis.

PROGRAMA

08.45h_ Accés i acreditacions

09.00h_ Introducció de la sessió a càrrec d’Enric Urreta, Dr. de CINC Centre de Negocis.

09.10h_ Carlos Aristizábal, Economista Màster en Administració i Organització d’Empresa UPC.

Quines són les sortides possibles a la crisi? Per respondre aquesta pregunta ens caldrà analitzar algunes de les causes que ens hi van portar: el model de consum, la conflictiva relació del binomi local/global i la manca de regulació als mercats financers. Partint d’aquesta base podem albirar els camins de sortida i les tendències que s’imposaran en la post-crisi, per la que ja hem d’estar preparats.

09.25h_ Mikah de Waart, coach especialitzat en la llei de l’atracció i el llibre El Secret.

La seva xerrada ens ajudarà a desenvolupar la creativitat a l’empresa de forma innovadora, divertida i molt útil per trobar solucions per: millorar la rendibilitat de la teva empresa, aconseguir clients nous i fidelitzar als existents, motivar a l’equip de treball per aconseguir major rendiment, reduir despeses a l’empresa.

09.40h_ Ramón Jérez, Secretaria del 22@Network.

El 22@Network és una associació implicada amb el seu entorn. La línia RSnetwork aglutina totes les activitats de tall social que fins ara s’havien dut a terme, i és el marc de referència per idear i desenvolupar de noves. El voluntariat personal, el voluntariat corporatiu i les accions puntuals d’implicació social són els tres blocs que defineixen RSnetwork, i que exemplifiquen la nostra implicació amb el Districte de Sant Martí.

09.45h_ Networking breakfast

Dia: 27/01/2011
Hora: 08.45h a 10.00h
Lloc: Edifici CINC (C/Llull 321-329, Barcelona). Metro: L4 Selva de Mar

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC