Mindfulzen Business. Com superar l’estrès, l’ansietat i l’angoixa vital fent de la teva empresa un entorn més saludable i rendible

Què aprendràs en aquesta sessió


 
En aquesta sessió formativa aprendràs què és el que realment pot aportar el Mindulness, el zen i la psicologia americana d'avantguarda a l'empresa del segle XXI:
 
Quines diferències hi ha entre el Mindfulness i el zen?
Què pot aportar la meditació a l'acció executiva?
Com es vincula la respiració, la comunicació no violenta i la Gestalt al lideratge conscient?
 

En definitiva: què pot aportar el mindfulness a l'empresa?


 
Aquestes són algunes de les preguntes a les que intentarem donar resposta en aquesta amena xerrada, oberta a tot tipus de preguntes i aclariments. En aquest breu taller aprendràs com pots transformar la teva empresa en un entorn emocionalment més saludable i professionalment més rendible.
 

Sobre el ponent: Manuel Villa


 
Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE Barcelona, Manuel Vila ha desenvolupat tota la seva carrera vinculat al món de la Consultoria i el Màrqueting, amb especial interès en la investigació de Mercat, la Formació i la Planificació Estratègica.
 
Després d'uns primers anys a Unilever com Key Account Manager per a Espanya i Portugal, es va incorporar a la Consultora BCG, on va col·laborar un parell d'anys abans d'incorporar-se al Grup Lorente com Planner on va desenvolupar el primer Panell Online d'Espanya. L'any 2000 passa a Euro RSCG Worldwide (HAVAS) on va arribar a ser vicepresident de Recerca & Desenvolupament de nou Negoci i membre del Comitè Executiu del Grup.
 
Des de fa cinc anys, lidera la Consultora BrandCO, empresa especialitzada en Consultoria i Formació, de la qual és soci fundador.
Ha escrit dos llibres sobre Mindfulness i zen:
 
– "MINDFULZEN, El somriure del zen", que va arribar a ser número 1 en vendes a www.amazon.es durant força temps.
– "La pràctica del MINDFULZEN. RESET rearmat & REACT", el nou llibre recentment publicat com a referent dels cursos a empreses que ell imparteix.
 
Dia: dimarts 27 de noviembre
Hora: 18:30h
Lloc: Edifici CINC Barcelona, C/Llull 321, 08019 (Barcelona)

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC