MINDFULZEN Business. Com gestionar millor la nostra vida personal i professional en l’era del canvi i la incertesa.

Una breu però clara i pràctica introducció al Mindfulzen, com a pont entre orient i occident, entre el Mindfulness i el zen, orientada a tota persona que vulgui afrontar el canvi personal o professional, tan radical i dramàtic en els nostres dies, des de la serenitat i la eficàcia de pràctiques amb més de 2500 anys de garantia.
 
Una proposta de transformació que no es limita a estimular un canvi de mentalitat, sinó que ofereix un mètode solvent per passar de la teoria a la pràctica quotidiana.
 
Un manual d'ús enfront de l'estrès, l'alienació, l'ansietat i l'angoixa vital que tant afecten el nostre rendiment i la nostra satisfacció personal.
 
Gairebé dues hores de diàleg i formació en habilitats directives i comercials, que poden marcar un significatiu punt d'inflexió en la teva vida.
 
Si t'has formulat en algun moment alguna de les següents preguntes, no t'ho hauries de perdre:
 
¿Pot ser que siguin les meves pròpies actituds les que m'estan complicant la vida? I si és així Puc canviar la meva actitud d'una vegada per totes?
 
Per què gairebé mai funcionen les meves queixes o reclamacions? Per què només serveixen per empitjorar les coses?
 
Quins hàbits o inèrcies ja no em resulten funcionals, i per tant, hauria de canviar? Com puc fer-ho?
 
Per què ningú ens ha ensenyat a demanar, negociar millor, i comprometre'ns d'una manera eficient?
 
Podem canviar les nostres creences limitants per creences estimulants? Com?
 
Com puc passar del compromís a l'acció, i a la veritable consecució dels meus propis objectius? Quina és la clau de motivació?
 
Què volen dir els Valors si no es tradueixen en reptes concrets? Per què aquest canvi sí funcionarà?
 
Només per acudir a aquesta xerrada, aprendràs els cinc primers passos que ja han ajudat a molta gent, aquí, i fora del nostre país, a desenvolupar un canvi de xip que reorienta definitivament la teva manera de veure la vida, a nivell personal, i professional . No ho dubtis. Apunta't ara. No tens res a perdre, i tot per guanyar.
 
Sobre Manuel Villa
 
Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE Barcelona, Manuel Vila ha desenvolupat tota la seva carrera vinculat al món de la Consultoria i el Màrqueting, amb especial interès en la Investigació de Mercats , la Formació i la Planificació Estratègica.
 
Després d'uns primers anys a Unilever com Key Account Manager per a Espanya i Portugal, es va incorporar a la Consultora BCG, on va col·laborar durant un parell d'anys abans d'unir-se el 1991 al Grup Lorente com Planner i desenvolupar el primer Panell OnLine d'Espanya. Al 2000 passa a Euro RSCG Worldwide (HAVAS) on va arribar a ser Vicepresident de Recerca & Desenvolupament i membre del Comitè Executiu del Grup.
 
Des de fa quatre anys lidera la Consultora BrandCO, empresa especialitzada en gestió del canvi per a empreses en creixement, de la qual és soci fundador.
 
Paral·lelament, ha escrit sobre Mindfulness i zen i imparteix regularment sessions gratuïtes d'introducció a la meditació.
 
Dia: dimecres 18 de gener de 2017
Hora: 18:30h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-T’HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC