Masterclass gratuita: Com segmentar clients en negocis B2B i B2C

Estàs cansat d’enviar correus que ningú llegeix? No trobes la forma d'augmentar els teus leads, i per tant, estar en una millor posició per vendre? Has dissenyat campanyes que no atreuen? Has fet un pla de màrqueting, però dubtes si serà efectiu?
 
Un dels majors problemes a l'hora de connectar eficaçment amb els clients és que no sabem qui són ni què els interessa. D'aquí la importància i el paper fonamental que té el saber classificar i segmentar bé als nostres clients.
 

Què aprendràs en aquesta masterclass


 
Durant la sessió, tractarem els següents punts:
 
1.-La BBDD i les seves alternatives
2.-Com classificar els clients
3.-Com segmentar:
3.1.- Segmentacions típiques en B2C
3.2.- Segmentacions típiques en B2B
4.-Tancament
 
Els que assisteixin tindran com a regal el White paper "La investigació de mercats: una perspectiva analítica". Es tracta d'una guia que t'ajudarà a implementar pràctiques d'investigació de mercats en la teva empresa.
 

A qui està dirigida


 
La masterclass està dirigida a Gerents i propietaris d'empreses, Responsables de màrqueting, Comercials, Lead Generators, Responsables de màrqueting digital i a totes les persones que volen aprendre més sobre clients.
 

Sobre el ponent: Dagoberto Itriago


 
Sociòleg, (UCV) MBA Management in Màrqueting UNIMET, Màster en Tècniques de Recerca Social Aplicada per la UAB. Especialista en Pedagogia Aplicada a la Formació Superior per la UPEL. 20 anys d'experiència directa en Recerca Social, de Mercats i Anàlisis de Dades. El seu treball consisteix a millorar el coneixement sobre el client i combinar mètodes i tècniques quantitatives i qualitatives de recerca per a traduir-los en estratègies que serveixin a un pla de màrqueting, crear històries en un dashboard i/o reduir la incertesa en la presa de decisions. 
 
Algunes de les seves publicacions són: La recerca de mercats; una perspectiva analítica, plans de negoci en la pime veneçolana, primer i segon estudi del sector del llibre a Veneçuela, Investigador en Observatori Petita i mitjana empresa. Actualment, s'exerceix com a consultor en recerca de mercats i treballa en el Programa Labora Ajuntament de Barcelona com a Referent de Tecnologia i Anàlisi de dades. 
 
Dia: 24 de maig de 2023
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Girona
 
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC