Masterclass de Futuring

FUTURING és l’art d’explorar i anticipar el futur personal i de les organitzacions. És el talent per anticipar i construir els futurs desitjats per a persones i organitzacions. Transforma les postures passives i reactives en actituds proactives i preactives. Tot per canviar l’actual relació de les empreses i els directius amb el futur.
La diferència entre els líders bons i els líders grans és tenir una ment de futur per crear les condicions necessàries que permetran que uns altres innovin i creïn aquesta visió.

Programa:
-L’impacte dels Estudis de Futur en les empreses.
-El Ministeri de Futur.
-Els 6 pilars del pensament futurològic.
-Anàlisi Causal Estratificada
-El model de l’iceberg
-La teoria O
-Els 4 límits per a l’aprenentatge i canvi de les organitzacions.
-Creació de prototips.
-Actituds davant el futur.
-Alliberar-se de patrons antics.
-L’organització proactiva
-Lideratge participatiu.
-Future Search
-Creació d’Escenaris.
-Management anticipatori
-Sistema d’intel·ligència de Tendències.
-Lideratge Visionari
-L’auditoria de la Visió.

Ponents:
Vicente Marrama. Soci-director de Coaching& Futuring, Trainer&Consultant.
Coach des dels inicis de la professió a Espanya, és Professional Coach Certified (PCC) per la ICF i Coach Professional Certificat (CPC) per ASESCO. Expert en Corporate & Executive Coaching i Formador en l’àmbit acadèmic, empresarial i en Programes de Coaching. Pioner del FUTURING, ha creat una metodologia pròpia des de COACHING&FUTURING EMPRESARIAL, Consulting enfocat en l’anticipació i la construcció de futurs en les organitzacions.

Lucía Cumpostu. Trainer&Consultant.
Especialitzada en Màrqueting i Comunicació d’empresa, Desenvolupament Internacional de Països Emergents i en Periodisme Social. Coach sistèmic i d’equips, experta en gamificació, aplica tècniques de fotografia terapèutica en els processos de desenvolupament de creativitat. Experta en Futuring per la consultora Coaching&Futuring.

Ana Díaz. Trainer & Consultant
22 anys d’experiència en Alta Direcció d’Empresa. Directora General, Consellera Delegada i Sòcia Fundadora de VAYRIS, S. a. Vicepresidenta i Directora d’Unitats de Negoci, en empreses de Noves Tecnologies com AIA SA. Experta en Futuring, per la consultora Coaching&Futuring. Coach Executiu i d’Equips per l’Escola Europea de Coaching. Com Secure Base per Startups i nous emprenedors, participa en la creació i expansió de projectes i empreses a nivell nacional i internacional.

Karen Odelot. Trainer&Consultant.
Llicenciada en Administració i direcció d’empreses per la Universitat de la Sorbona (París). Especialitzada en Estudis per al Desenvolupament i Estudis Internacionals, ha treballat en projectes de cooperació al desenvolupament al Marroc com a Responsable de Màrqueting. Coach Executiu i d’Equips , Certified Practitioner of the MBTI (Myers Briggs Type Indicator) per la Myers & Briggs Foundation (Gainesville –EUA). Experta en Futuring per la consultora Coaching&Futuring.

Carlos Solís Gómez. Trainer & Consultant.
Graduat Social, expert en Tècniques de vendes i formació i desenvolupament d’equips dins de les organitzacions. Coach i Practitioner en PNL. Expert en Futuring per la consultora Coaching&Futuring. Enfocat en els beneficis de l’esport i d’una vida saludable en les organitzacions.

Data: Dijous 31 de març de 2016.
Hora: de 17:30h a 20:30h.
Lloc: C/Llull,321 08019 Edifici CINC Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC