Marca Personal és: Actitud i acció (Girona)

Vols saber quina impressió o petjada deixes en els altres? O com millorar aquesta versió de tu mateix? Juanita Acevedo t'ho explica en aquesta conferència:
 
Es tracta d'una conferència dinàmica en la qual es compartirà un mètode pràctic de 3 passos per “CREAR” una Marca Personal sòlida en la qual se citaran 14 principis fonamentals per a marcar la diferència des de l'essència. Durant la conferència s’abordaran aquests temes:
 
  • Saps quina és la teva Marca Personal? Saps què és la Marca Personal? 
  • Saps quina és la clau per a tenir una sòlida Marca Personal? 
  • Saps quins són els passos per a “CREAR” la teva Marca Personal? 
  • Saps com marcar la diferència amb la teva Marca Personal? 
 

Ponent: Juanita Acevedo


Coach Experta en Marca personal amb Valors – Llicenciada en Administració d'Empreses. Màster en Màrqueting. MBA en Emprenedoria i Negocis. Certificada en Coaching Directiu i Coaching per Valors. Programa de Transformació Digital i Psicologia Positiva Aplicada. Més de 20 anys d'experiència com a formadora, consultora i coach. Autora de “Coaching para la Acción”, “Los humanos NO somos sillas”, el conte per a formar en valors a nens i nenes “Isla Granota” i el Mètode MPR©. La meva missió és generar “KANVYO” d'impacte positiu en les persones, la cultura de les empreses i la societat a través de la formació i el coaching. “TOT és possible amb ACTITUD I ACCIÓ”, aquest és el meu lema. 
 
Data i hora: Dijous 16 de març | 18.00 a 19.00
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC