Les persones com avantatge competitiu

Un avantatge competitiu és una superioritat que una empresa té respecte a una altra.

Per a seguir essent competitiva, una empresa ja no només ha de pensar en diferenciar-se pels seus productes o serveis. Cal que ho faci també per les persones que en formen part.

En el S.XXI, i per tal de diferenciar-nos dels nostres competidors, les persones són un factor clau (avantatge competitiu) per assolir els reptes de present i futur de la nostra Organització i dels nostres equips.

En aquesta conferència veurem les claus per assolir aquests avantatges, per aconseguir una empresa més competitiva, i com a conseqüència, un ecosistema organitzatiu més rendible, eficient i saludable.

Programa:

1. La mentalitat empresarial adequada
2. El procés d’escollir a les persones
3. L’aportació de valor
4. Els elements facilitadors i l’aprofitament del potencial
5. La política de Recursos Humans adequada
6. Del lideratge limitador al lideratge transformador

*La conferència s’impartirà en català.

Ponent:

Josep Moulines
Acompanyo a la PIME a ser més rendible a partir de la gestió eficient de les persones que en formen part. Actualment lidero josepmoulines.com, una proposta de millora de la rendibilitat i l’eficiència organitzativa, a partir del treball basat en les polítiques de recursos humans, l’alineació dels equips, el lideratge i la motivació de les persones.

Crec que falta ànima en les empreses i sentit en la vida de les persones. Cobrir aquestes mancances són ara el meu propòsit de vida.

Psicòleg d’Organitzacions i Coach, entre altres. Col·laboro a Món Empresarial, la Cambra de Comerç de Barcelona, la TV de Cardedeu, entre altres. Realitzo formacions, conferències i intervencions en les empreses. Treballo tant per a empreses privades, com públiques.

Data: Dijous 11 de febrer de 2016.
Hora: de 18:30h a 20:00h.
Lloc: C/Llull,321 08019 Edifici CINC Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC