La Startup: de la idea, a l’empresa

El dimecres 15 de març, CINC juntament amb Wow! Startups i Now and Beyond convoquem  a startups i/o empreses tecnològiques o relacionades amb el sector, per tal de realitzar una formació pràctica i molt útil, que serveixi de manera pràctica per tots els seus projectes.
 
Dintre de la formació "La Startup: de la idea, a l'empresa", en Jou Esparraguera ens parlarà de tots els temes i aspectes necessaris per a organitzar, crear i projectar una idea a una empresa/startup i els aspectes més importants i necessaris dintre d'una empresa, per tal de tenir èxit: la idea, necessitat del producte, estudi de mercat, Mr.T, Infraestructura, Canvas, Deck, Investor Deck, Pla Financer, inversió, Rondes d'inversió, etc. 
 
Com a expert legal, en Josep Ramón Novell, impartirà la formació anomenada "L'evolució legal de les societats", informant sobre quines passes de vida té la societat i quins requisits legals té cada una.
 
Com a expert financer, en Roger Martinez, realitzarà la formació anomenada "L'evolució financera de les startups/empreses", informant sobre quines passes financeres tenen les startups i empreses durant el seu procés de creixement.
 

PONENTS


 
Jou Esparreguera: Jou Esparreguera, amb una trajectòria de 25 anys com a directiu multidisciplinari en diverses companyies, pròpies i no pròpies, mentor i assessor de startups, projectes d'empresa i emprenedors i lideratge comercial. Ponent i moderador.
 
Josep Ramon Novell: Josep Ramon Novell, graduat a la Universitat de Barcelona i màster obtingut a l'Escola de Dret i Negocis de Barcelona ESADE. Després de més de deu anys treballant en el sector emprenedor amb diverses signatures legals, i en els últims tres anys donis de la seva pròpia consultoria, ha participat en tota mena d'operacions, com a inversions, embenis, micromecenatge i contractació general. És membre de la American Bar Association. Ponent.
 
Roger Martínez: Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Ramon Llull i PDD pel IESE. Va iniciar la seva carrera professional en una Big Four abans d'incorporar-se al departament d'inversions del Grup AGBAR-SUEZ, on va ajudar a la creació del Corporate Venture. Actualment, després d'un projecte interromput pel COVID a Panamà, és responsable econòmic administratiu de Rubau.
 
 
Data: 15 de març de 2023
Hora: 18.00h
Lloc: CINC Centre de Negocis Barcelona

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC