Jornada per a autònoms i resum de la llei de facilitació de l’activitat econòmica

Des de l’Il·lustre col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’organitza una jornada per a autònoms on es tractaran diversos temes d’interès per a aquest sector.
 
L’acte constarà de dues ponències centrades en la nova llei d’autònoms i les novetats que s’instauraran aquest 2023:
La primera amb el títol “Vols pagar menys impostos com a treballador/a Autònom/a?”: s’abordaran aquelles despeses deduïbles i no deduïbles dels autònoms, els incentius fiscals aplicables i la idoneïtat o no de constituir una S.L. o seguir com autònom.  Dins d’aquesta ponència es tractaran també les novetats i principals canvis introduïts al 2023 en Seguretat Social i Hisenda, sota una metodologia teòrica i pràctica. 
En la segona part es presentarà la ponència “Vols conèixer el nou model de relació entre els Autònoms, Empreses i l’Administració Pública, per tenir a l’abast tots els serveis i tramitacions necessàries durant tot el cicle de vida empresarial”: (Llei de facilitació de l'activitat econòmica”), sota una metodologia pràctica, donant més importància a les preguntes i dubtes que a una intervenció teòrica.  
 

Sobre les ponents


La primera ponència està a càrrec de l’advocada fiscalista, economista, professora universitària i companya de CINC amb més de 15 anys d’experiència en el sector, Virgínia Cirera.
I la Cristina Pruñonosa, Gerent de l’Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat de Catalunya, economista i professora de la Universitat de Barcelona que estarà a càrrec de la segona ponència.
 

A qui va dirigida la jornada?


A totes aquelles persones emprenedores i a empreses ja constituïdes, especialment del sector de l’advocacia i, també, obert a la ciutadania que tingui un perfil emprenedor, centrat en aquelles persones que estiguin creant o iniciant un negoci.
 

Lloc, data, hora i distribució de la trobada


Lloc: C/Mallorca, 283, Barcelona 08037 a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Data: 17 de febrer de 2023
Hora: de 10h00 a 12h15
La jornada constarà de dues parts on es duran a terme les ponències i un torn de preguntes pertinents i un descans de 15 minuts a les 11h00 amb l’opció de fer networking:
  • 10 – 11.00 hores: Virginia Cirera Nogués
  • Break per a networking
  • 11.15 – 12.15 hores: Cristina Pruñonosa Bengochea

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC