iWanna.travel guanyador de la I Edició de CINC SBA 2011

De dreta a esquerra: Francesc Sanz Puigdemont, LaComunity; Josep Mª Coll, Dr. General del Grup CINC; Marc Garcia Mayneris, iWanna.travel i David Garcia Freixes de ParkGreen.

“El guanyador de la I Edició de CINC Startup Business Awards 2011 és en Marc Garcia Mayneris de iWanna.travel”. Així era com el portaveu del jurat honorífic, el Sr. Cristian Rovira, President de la Comissió d’Emprenedoria de la Cambra de Comerç de Barcelona; anunciava el guanyador d’un viatge a Silicon Valley (San Francisco), assessorament empresarial gratuït durant 6 mesos i la constitució de la societat, per cortesia de CINC Assessoria Empresarial.

En segon lloc, el projecte ParckGreen fundat per en David Garcia Freixes i Christian Knapp guardonat amb la constitució de la societat, 6 mesos d’assessorament empresarial i una bossa solar Yunshine per cortesia de CINC Assessoria Empresarial i Innovalley.

Per últim, el tercer finalista va ser el projecte LaComunity del Alquiler fundat per en Francesc Sanz Puigdemont. El premi consistia en constitució de la societat, assessorament empresarial gratuït durant 6 mesos i una bossa solar Yunshine per cortesia de CINC Assessoria Empresarial i Innovalley.

Entre els cinc finalistes escollits pel jurat previ també constaven:

CIRKANA, format per la Clara Martín Cubero, Alicia Cañellas, Sergi Pérez i en Pau Olivella. Cirkana es basa en el disseny i implementació de campanyes publicitàries creatives de geomarketing y rutes interactives geolocalitzades per empreses i institucions mitjançant l’ús dels dispositius mòbils.

KNOWLEDGE DONATION, fundat per en Christoffer Kontny, David Molina i Filippo Palumbi. Knowledge Donation és una organització sense ànim de lucre, que opera com a negoci social en el mercat de la informació. L’objectiu és acostar experts en diferents matèries com economia, política i empresa per a què donin el seu coneixement a aquelles persones sense poder adquisitiu per a accedir a una educació.

Durant l’esdeveniment varem comptar amb la conferència d’Hèctor Ruiz de Digital Text, guanyador de la XVIII Edició dels Premis Jove Empresari 2011, organitzats per l’AIJEC, que va explicar la seva experiència a Silicon Valley i aconsellar a tots els emprenedors.

El discurs de cloenda, protagonitzat per l’Anna Molero, Dra. General de Barcelona Activa en el que impulsava la creació de noves empreses i l’efecte positiu que suposa per a la ciutat de Barcelona.

Neus Coll, Marketing Manager de CINC, va anunciar en primícia el projecte 1D1E “Un dia, una empresa” que es llençarà al gener de 2012.

CINC vol agrair la participació de tots els emprenedors que han participat en aquesta primera edició, l’enhorabona als cinc finalistes i agrair als assistents i al jurat la seva participació,

Jurat Previ:

Sr. Oriol Brutau, President de la NEEC (Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya)
Sra. Gemma Coll, Presidenta de la Comissió d’Emprenedoria de la Cambra de Comerç de Girona.
Sr. Jordi Solé, President de FAJEEC (Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya)
Sr. Pablo Matas fundador de Galileo (empresa de formació per emprenedors) i mentor.

Jurat Honorífic:

Sra. Montse Basora Farré, Directora de Creació d’Empreses de Barcelona Activa.
Sra. Begoña Perdiguero, Cap del Programa de Noves Empreses de Base Tecnològica d’ACC10 (Generalitat).
Sr. Juan Luis Segurado, Investigador Senior del Centre d’Iniciativa Emprenedora i Innovación de IESE Business School, Universidad de Navarra.
Sr. Cristian Rovira, President de la Comissió d’Emprenedoria de la Cambra de Comerç de Barcelona.
Sr. Borja Vallbona, Secretari general de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) i membre de la junta encarregat dels préstecs d’ENISA.

Galería d’imatges

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC