Introducció a Search Inside Yourself – Per què empreses com Google, Ford, AXA i SAP fomenten la pràctica de mindfulness entre els seus empleats?

Search Inside Yourself (SIY) és un curs creat a Google l’any 2007, i dirigit inicialment als seus propis empleats, en què s’utilitza la pràctica de mindfulness (que bàsicament és un mètode d’entrenament de l’atenció) per desenvolupar la intel·ligència emocional i la capacitat de lideratge. Des del principi SIY va ser (i segueix sent) un dels cursos de més èxit a Google.

Per aquest motiu, l’any 2012 es va crear Search Inside Yourself Leadership Institute (SIYLI, (SIYLI, www.siyli.org) per oferir el programa SIY fora de Google. Empreses com Ford, Linkedin, AXA, American Express, ThyssenKrupp i SAP ja ho estan utilitzant.

Aquest taller introductori, de caràcter participatiu, consisteix en una selecció de continguts i pràctiques del programa SIY.

Agenda

– Introducció a mindfulness (atenció plena)
– Introducció a la intel·ligència emocional
– Beneficis
– Fonaments científics
– Exercicis pràctics

Ponent

José Antonio Aguilar és Enginyer de Telecomunicació
i un dels dos únics professors certificats de Search Inside Yourself (SIY) a Espanya. (Més informació a www.linkedin.com/in/joseantonioaguilarSIY)

Dia: dimecres 8 de juny

Hora: 18:30h

Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria. Edifici CINC, C / Llull, 321. 08019 Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC