Introducció a Search Inside Yourself: l’exitós curs de mindfulness que Google imparteix als seus empleats

Search Inside Yourself (SIY) és un curs creat a Google l'any 2007, i dirigit inicialment als seus propis empleats, en què s'utilitza la pràctica de mindfulness (que bàsicament és un mètode d'entrenament de l'atenció) per desenvolupar la intel·ligència emocional i la capacitat de lideratge. Des del principi SIY va ser (i segueix sent) un dels cursos de més èxit a Google.
 
Per aquest motiu, l'any 2012 es va crear Search Inside Yourself Leadership Institute (SIYLI, www.siyli.org) per oferir el programa SIY fora de Google. Empreses com Ford, Linkedin, AXA, American Express, ThyssenKrupp i SAP ja ho estan utilitzant.
 
Aquest taller introductori, de caràcter participatiu, consisteix en una selecció de continguts i pràctiques del programa SIY.
 
Agenda 
 
– Introducció a mindfulness (atenció plena)
– Introducció a la intel·ligència emocional
– Beneficis
– Fonaments científics
– Exercicis pràctics
 
Ponent
 
José Antonio Aguilar és Enginyer de Telecomunicació, professor del Màster en Coaching i Lideratge Personal de la Universitat de Barcelona, i un dels dos únics professors certificats de Search Inside Yourself (SIY) a Espanya. (Més informació a www.joseantonioaguilar.es).
 
Dia: dilluns 26 de juny de 2017
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-T'HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC