Inspiració per a la teva comunicació digital i creixement sense límits

Hi ha un moment en que no sabem què més fer al nostre Negoci Digital. Aquesta sessió vol inspirar-te a trobar nous elements i accions per implementar-los a la teva empresa. Presentarem el valor d'anar acompanyat a la teva aventura digital, realitzarem un exercici pràctic per trobar elements de valor per comunicar-los als nostres clients a la nostra web i presentarem casos reals d'implementació d'eines i recursos digital en negocis basats en tecnologia WordPress i Prestashop.

Agenda

Introducció: El valor d'anar acompanyat. Exercici Creatiu: ¿Què venc realment? Presentació: 20 innovacions exitoses en clients utilitzant WordPress i Prestashop.

Per a qui és la conferència

Per a empresaris que vulguin fer créixer les seves empreses mitjançant l'impuls de la seva comunicació digital, l' implementació de noves idees i la creació de possibilitats en el seu negoci.

Sobre Toni Padrell – Digital Business Innovator Des del 2010 acompanya a empresaris a millorar els seus processos digitals de venda. Treballa per resultats i està especialitzat en WordPress i Prestashop.

Data: Dimecres 13 d'abril de 2016.

Hora: 19:00h

Lloc: C/Llull, 321 08019 Edifici CINC Barcelona


ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC