Iniciador: presentació de IBP Index, Kokoro Studio i La Promoteca


INTRODUCCIÓ:
Iniciador aterra de nou al Centre de Negocis CINC, per presentar innovadors Projectes d’emprenedoria. En aquesta ocasió, tindrem el plaer de conèixer IBP Index, Kokoro Estudi i La Promoteca.

Un dels atractius de la jornada, vindrà de la mà del jurat amb el que comptarà l’acte. Tres grans i consolidats professionals en diferents àmbits com són:

Urs Rothmayr:
Board member & Investor a Trovel, Director de The Founder Institute Barcelona i Andalusia i Investor & Advisor a Kampoos.

Simon Lee:
Chief Designer i CoFounder a Incubio i fundador de Gamebcn, la incubadora de videojocs de Barcelona.

Francisco Arechaga:
Digital Officer a Only-apartments, Managing Partner a Nubelo i Internet Angel en diverses startups.

EMPRESES:
IBP Índex :
Mètode automàtic de valoració de rutes amb bicicleta i a peu, que puntua la dificultat de la mateixa. App molt útil per conèixer el grau de dificultat de diferents rutes comparant-les entre si.

Kokoro Studio:
Empresa enfocada al desenvolupament d’apps Mòbil i amb algunes tan interessants com Tolku, un sistema de missatgeria interna per a treballadors o Zenquest, amb la que es pretén involucrar als treballadors en la presa de decisions empresarials.

La Promoteca:
Empresa que ofereix serveis empresarials per treure més rendiment als concursos creats a les xarxes socials. Desenvolupen l’estratègia per a cada client i realitzen un anàlisi posterior dels resultats.

L’acte funcionarà sota el mètode habitual d’Iniciador: cada empresa tindrà cinc minuts per explicar el projecte i un cop finalitzats es procedirà a la ronda de preguntes per part de tots assistents.

A l’acabar l’acte, es farà un pica pica amenitzat amb una bona dosi de networking.

Interessant oi? Doncs no t’ho pots perdre.

Dia: Dimarts 31 de març de 2015.
Hora: 19:00 hores.
Lloc: Edifici CINC | c / Llull, 321 | 08019 Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA INSCRIU-T’HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC