Iniciador BCN: Taller SEO: Engega el teu projecte amb èxit, amb Alfonso Moure

Vols engegar un nou projecte online? T’expliquem tot el que has de tenir en compte en el terreny del màrqueting online en la fase de preparació i llançament del projecte. Aprèn el que necessites pel que fa a SEO, PPC, Social Media i analítica web per garantir emprendre amb bon peu. Tot des de la part més pràctica perquè el puguis utilitzar en el teu projecte des de ja.

Alfonso (ghostmou a Twitter) és responsable SEO i màrqueting en línia a Only Apartments. Posseeix 6 anys d’experiència en SEO, aglutinada entre el lloc de SEO Head Manager en Grupo Muchoviaje, com SEO Team Leader a Relevant Traffic Spain, a més de com a freelance. També compta amb 8 anys d’experiència en desenvolupament web amb diferents tecnologies com Microsoft. NET i PHP especialment.

L’apassiona la tecnologia, des de l’electrònica a la informàtica, el que és un bon complement per a tot. Esmorza dades de web analytics amb un cafè ben carregat. També és un fidel amant de la ciència ficció, de les pel · lícules de Star Wars i, és clar, la música rock.

Data: Dimarts 19 de Juny 2012.
Hora: 19h a 20:30h
Lloc: Edifici CINC C/ Llull, 321-329. 08019 Barcelona. Metro: L4 Selva de Mar
*Esdeveniment gratuït. Ha d’estar registrat a la web per accedir a l’esdeveniment.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC