Iniciador BCN amb Andrés Flores

El proper 15 de març tenim preparada una nova edició d’Iniciador Barcelona en la que parlarem del negoci de la informació, noves oportunitats per startups.

La quantitat de dades disponibles és immensa i hi ha una gran necessitat de serveis i tecnologies per a processar-los. Amés, la manera en que els consumidors han canviat, els usuaris esperen informació rellevant i a temps. Això genera oportunitats per a oferir millors serveis i crear nous models de negoci.

El ponent és Andrés Flores que fa més de 5 anys que es dedica a analitzar el comportament dels usuaris i el rendiment de diversos llocs web. Ha tingut la sort de treballar en diverses empreses i rols, incloent-hi Certifica (ara Comscore) un proveïdor d’eines d’analítica web, como a consultor en Multiplica, como a freelance a salir.com, rockola.fm, doctortrade.com i como emprenedor a WATT, consultora especialitzada en analítica web i intel•ligència de negocis. Fa un parell de mesos que ha començat un nou recorregut com a responsable d’analítica web a Privalia.

Día: 15/03/2011
Hora: 19:00 -21:00h + Networking
Llocr: Edificio CINC C/ Llull, 321-329. 08019 Barcelona. Metro: L4 Selva de Mar

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC