Iniciador Barcelona: Presentació de Quipu, Staffpickr i Brightside

Introducció:

Iniciador aterra de nou al Centre de Negocis CINC Barcelona, per presentar innovadors projectes d’emprenedoria. En aquesta ocasió, tindrem el plaer de conèixer Quipu, Staffpickr i Brightside.

Un dels atractius de la jornada, vindrà amb el valor afegit del jurat amb el qual comptarà l’acte. Tres grans i consolidats professionals en diversos àmbits com són:

Fiona Gillen: VP Màrqueting a Review Pro, Experta en Social Media i Reputació Online, amb més de 20 anys d’experiència en Màrqueting.

Xavier Marin: Innovation Manager a Banc Sabadell, més de dues dècades treballant al sector financer, amb ampli coneixement en Digital Màrqueting i Innovació.

Juan Castilla: Director de Barcelona Chapter of the Founder Institute, Entreperneurship Program Manager de TF Talent Factory, Co Founder de Grup OTO Media, i Expansion Manager de Red Komunica.

Empresas que es presentaran:

Quipu: Startup que ha desenvolupat un programa de facturació online pensat per a autònoms, pimes i gestories. El punt diferencial és la facilitat d’ús. És intuïtiu, senzill i agradable.

Staffpickr: Neix a Barcelona de l’experiència dels recultadors i dels treballadors de promoció. Van decidir construir-lo perquè buscaven fer del procés d’investigació i de reclutament una feina molt més fàcil i ràpida.

Brightside: Aplicació que s’encarrega de dir-te quan estan al sol les terrasses dels teus bars preferits. Però no només això, si no coneixes els bars de la zona, t’informa de les terrasses assolellades que hi ha al teu voltant i de les que hi haurà les properes hores.

Al finalitzar l’acte, es farà un pica pica amenitzat amb una bona dosi de networking.

Interessant, veritat? Doncs no t’ho pots perdre!

Data: Dimarts 2 de juny de 2015.
Hora: de 19:30h a 20:30h.
Lloc: Edifici CINC | c/ Llull, 321 | 08019 Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA – INSCRIU-T’HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC