Guanyadors de Barcelona Startup Weekend

Startup Weekend (organització sense ànim de lucre fundada el 2007 a San Francisco), és l’esdeveniment internacional que es realitza ja a 50 països de tot el món. El seu objectiu és donar la oportunitat a futurs emprenedors d’arrencar els seus projectes amb la col•laboració dels altres participants.

Ellas 2.0 va organitzar el primer Startup Weekend d’Espanya a Madrid el passat Maig i a l’Octubre a Barcelona. Ellas 2.0 és una associació sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu d’impulsar a les dones en la creació de negocis de base tecnològica

Els patrocinadors de l’esdeveniment han estat Hewlett-Packard Española, Barcelona Activa, Budgetplaces.com, Catalunya 4.0, Acens, La Caixa Capital Risc, Nexica, linktoStart, CCS-Litam Coaching, Sage i CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya). El recolzament d’aquestes empreses han permès la celebració de l’esdeveniment i, a més, facilitar eines que ajuden als projectes a l’inici del seu camí: mentorització dels projectes, paquets de software, oficines gratis, allotjament a servidors, coaching gratuït, …

En aquesta edició, 7 projectes van surtir endavant:

Kantox
Plataforma web que ofereix serveis de cobertura de tipus de canvi per a les empreses que operen en divises estrangeres € / $
It’s Happy– www.lacartaalosreyesmagos.com
Plataforma de gestió de regals online.
Coupies
Aplicació mòbil on pots trobar en temps real i tenint en compte la teva localització geogràfica, ofertes i cupons dels temes que siguin del teu interés.
Cirkana
Rutes interactives incorporant reptes per a descubrir la ciutat
BuyVakili
Botiga online de productes exclusius de disseny a partir de materials reciclats.
Tripku – www.tripku.com
Espai online que permet als usuaris trobar companys de viatge amb interessos similars, per a dissenyar el seu propi viatge a mida i gestionar la compra, de forma col•laborativa.

Shift-o-Rama
Programador d’horaris online i plataforma de gestió integrada amb les xarxes socials.
Aquests projectes es van presentar al final de l’esdeveniment davant d’una taula d’inversors professionals que van valorar els treballs i van otorgar els següents premis:

Premi al Projecte més Innovador
Tripku. Tripku és una xarxa social per a viatgers que permet trobar a companys de viatge segons requeriments personals (dates, edats, interessos, …) i dissenyar i gestionar la compra del viatge de forma col•laborativa.

Premi al Millor Equip
Kantox. És un projecte del sector empresarial/financer. Plataforma online que ofereix serveix de cobertura de tipus de canvi per a les empreses que operen en divises estrangeres € / $

Premio al Mejor Proyecto
Shift’o’Rama. “Online shift scheduling & management platform with social media integration”

En aquesta edició, els premis CINC van ser per:

• Despatx 2p: Tripku
• Co-working 1p: Kantos
• Co-working 1p: Coupies
• Asessoria: Shift-o-rama

Ellas 2.0 pensa seguir el seu camí amb més accions d’aquest tipus, amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria de les dones en el sector del futur. La societat de la informació no es pot construir sense les dones i Ellas 2.0 considera que és responsabilitat de tots avançar cap a la inclusió d’aquestes a la nova economia.

Veure imatges

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC