Girona: VI Edició de Personal Branding & Coaching Personal

Perquè tots tenim atributs i característiques que ens fan únics, especials i diferents … Només falta fer-nos conscients!

Objectiu General:
Advantage Service i CINC organitzen aquest curs amb l’objectiu de fer conscients als assistents de la importància d’enfortir la seva Marca Personal començant per redescobrir les seves potencialitats, a fi d’aconseguir coherència entre el que són i el que volen ser i entre el que han aconseguit i el que són capaços d’aconseguir, a través de la implementació de tècniques de Coaching Personal fonamentals per al millor coneixement de nosaltres mateixos tant a nivell personal com professional.

Dirigit a:
Està dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades a donar-li un impuls a la seva personalitat i enfortir així la imatge que projecten a través de les seves accions quotidianes, el seu CV, la seva presència a les xarxes socials i en el dia a dia tant a nivell personal com professional.

Programa:
1. Fonaments del Personal Branding
2. Beneficis del Personal Branding

NETWORKING TIME
3. Personal Branding en acció
4. Coaching Personal & Personal Branding

Ponent: Juanita Acevedo
Professional “Creactiva”. Consultora especialitzada en servei al client on-off line en Advantage Service. Llicenciada en Administració d’Empreses, Màster en Gerència de Màrqueting, MBA – Entrepreneurship & Family Business i certificada com Coach Personal i directiu. Ha format part de l’equip de treball d’empreses com la Borsa de Valors de Colòmbia, la Cambra de Comerç de Bogotà, Centre Català d `Inversions Immobiliaries i Barcelona Activa. Com a consultora i formadora ha col·laborat amb empreses i institucions de reconegut prestigi: Foment de Treball, JCI Catalunya, CINC, Laboratoris Roche, Col·legi La Salle, Redeban-Mastercard, entre d’altres.

Dia: dijous 15 març 2012
Hora: 16 ha 20 h
Durada: 4h
Lloc: Edifici CINC Girona (c / Güell 58, Girona)
Valor de la Inversió: 60 € (Inclou memòries, material d’escriptura i refrigeri).

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC