Gestionar les emocions per parlar en públic

Algunes persones, al fer una presentació en públic, negociar o realitzar una entrevista important, perden les seves facultats i ho passen malament.
Ser el centre d’atenció, sentir-se en el “escenari”, expressar-se davant un públic o negociar alguna cosa important, causa estrès. Enfront de tal desafiament, el temor de “no estar a l’altura” ens fa perdre fluïdesa i autenticitat.

Quan alguna cosa important està “en joc”, les nostres emocions s’interposen i ens impedeixen ser més efectius en comunicar i transmetre allò que realment volem transmetre. El nostre llenguatge no verbal, gestos, expressió facial, tonalitat de la veu i les nostres emocions a través d’ell, sovint, ens delaten.
Para no deixar-nos envair emocionalment i conservar el nostre potencial de comunicació, necessitem aprendre certes pràctiques o comportaments que ens permetran millorar la nostra comunicació interpersonal.

Com millorar la nostra comunicació interpersonal

Aprenem a llegir, escriure, explicar però no aprenem mai a escoltar, convèncer, manejar les emocions o relacionar-se amb els altres.

Aquests qualitats són essencials per dirigir equips, vendre un servei o producte, passar una entrevista, dur a terme reunions, contactar amb mitjans de comunicació o encara treballar.

Si ens ho proposem tots podem comunicar amb fluïdesa. La comunicació no és un do. Amb un entrenament adequat tots podem ser excel•lents comunicadors.

Objectius

• Entendre per què perdem els nostres recursos quan ens enfrontem a un públic, negociem amb tercers, presentem la nostra activitat professional o realitzem una entrevista.

• Descobrir quins són els “ingredients” que ens permeten optimitzar la nostra comunicació interpersonal (oral i corporal), en situacions de desafiament.

• Comprendre com generar escolta i comunicar de forma plaent respectant la coherència de la nostra marca personal.

Continguts

• Perquè i com ens posem en una situació de desafiament.
• Quins frens i obstacles apareixen.
• Com identificar els mecanismes incorrectes.
• Com transformar l’emotivitat en recurs.

Dirigit a
Professionals, empresaris, col•laboradors d’empreses i organitzacions i a tota persona que vulgui millorar la seva comunicació interpersonal.

Durada: 2h
Dates: 02/10/2012 de 19h a 21h

Conferència gratuïta. Entrada lliure.

Formadora

La conferència-presentació serà impartida per Susana RAMON, coach, formadora en tècnicas d’ expresión oral, gestual i corporal, educadora somàtica i professora del Mètode Feldenkrais®.

Coneix més sobre la ponent

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC