Figueres: Sessió Informativa sobre la Reforma Laboral

El 10 de febrer de 2012, el Govern va aprovar una nova Reforma Laboral que incorpora novetats importants al mercat laboral.

Per aquest motiu, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya organitza a les seus de Barcelona, Girona i Figueres, una Jornada Informativa sobre la Reforma Laboral amb el Sr. Francesc Xavier Vàzquez, membre de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Girona.

Durant la conferència s’analitzaran les modificacions introduïdes pel govern sobre el mercat laboral al Reial Decret – Llei 3/2012, del 10 de febrer, on es tractaran els següents punts: l’ intermediació laboral, el contracte per a la formació i l’aprenentatge, la formació professional, el contracte indefinit de recolzament als emprenedors, les mesures pel foment de la contractació indefinida, la mobilitat i la modificació de les condicions laborals, la negociació col·lectiva, l’extinció de les relacions laborals per causes empresarials i la reducció de la dualitat al mercat laboral.

SOBRE EL PONENT
El Sr. Francesc Xavier Vàzquez és Advocat laboralista desde l’any 1999. Col·legiat número 2255 de l’Ilustre Col·legi d’Advocats Girona. Soci fundador del despatx d’advocats Rebled & Vàzquez. Membre de la Asociación Nacional de Abogados Laboralistas. Postgrau de Dret Laboral i Seguretat Social i Postgrau de Comerç Electrònic per la Universitat de Girona.

Inscricpions CINC Figueres

Dia: 24/02/2012
Hora: de 17h a 19h
Lloc: Edifici CINC (C/Blanc 8)

INSCRIPCIONS de dilluns a divendres de 8h a 20h al Tel.: 972 675 615

*ACCÉS GRATUÏT.Les places per aquesta jornada són limitades i s’atendran per estricte ordre d’inscripció.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC