Ets autònom? Coneix els avantatges i desavantatges fiscals d’actuar com a autònom o a través d’una societat

A qui va dirigida la ponència?
Aquesta ponència va dirigida a advocats, arquitectes, agents comercials, enginyers, dissenyadors i a tots aquells autònoms i professionals independents que vulguin minimitzar la seva tributació i conèixer els avantatges i desavantatges fiscals d’actuar com a autònom o bé actuar a través d’una societat. Així mateix, abordarem les principals modificacions que afecten als autònoms en el nou projecte de llei que entrarà en vigor al 2015. Per últim, farem una pinzellada sobre la responsabilitat de l’autònom en front a tercers. La ponència tindrà un enfocament pràctic, dinàmic i entenedor.

Qui la farà?
El ponent serà en Sr. Salvador Planas, advocat i economista, director gerent de CINC Assessoria d’Empreses. La seva dilatada experiència en l’assessorament a empreses i autònoms fan d’en Salvador Planas un referent en fiscalitat a la província de Girona.

Programa:

9:15h – Recepció dels assistents. Esmorzar i coffee point.

09:30h – Ponència: Autònom vs Societat. Què és millor a nivell fiscal? Ponent: Sr. Salvador Planas, economista i advocat. Director gerent de CINC Assessoria d’Empreses.

10:45h – Torn obert de preguntes i clausura.

Data: Dimecres 24 de setembre de 2014
Hora:De 09:15 a 11h.
Lloc: c/ Güell, 58 – Girona 17001.

ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-T’HI!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC