Estratègies per a vendre més a Internet amb menys esforç

Com fer que algú que no sap ni qui ets tu ni la teva marca, de cop i volta decideixi comprar-te?

Ja sigui perquè vens aires condicionats, aspiradores, ets advocat/da o vens serveis de màrqueting, controlar el procés a través del qual una persona que no et coneix de res passa a conèixer-te i, finalment, decideix comprar-te, et permetrà aconseguir més vendes i de manera més fàcil. En parlarem en aquesta xerrada en la que tractarem els angles de venda, el copywriting, les idees publicitàries i els embuts de venda.

El marketing digital com mai te l’han explicat abans


Si t’interessa entendre de debò com és el procés de venda en el mon del màrqueting digital, no pots perdre’t aquesta xerrada! No és màgia, ni fer click a botons màgics: les vendes venen quan hi ha estratègia, i estratègia és precisament el que t’emportaràs en aquesta xerrada.
 
És probable que després d’aquesta conferència plantegis diferent:
  • La teva estratègia a xarxes socials (Instagram, Linkedin,…)
  • La teva estratègia de venda en el món digital. 
  • La teva estratègia d’e-mail marketing.

Sobre la ponent: Emma Llensa


Emma Llensa (1986) és consultora de negocis digitals. Emprenedora des de l'any 2010 en diferents sectors, tipus de negoci, es va establir com a consultora de marketing digital l'any 2016 i des de llavors no ha parat de créixer. Actualment és la gerent de dues SLs, una consultora i una acadèmia, i el seu objectiu principal és ajudar els negocis a vendre més i de manera més fàcil amb tècniques de marketing digital.
 
Dia: dijous 29 de setembre
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses, Edifici CINC Girona, C/Güell 58, 17001 (Girona).

 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC